2821
2789
هر هفته درست میکنمو یه جاییشو تر میزنم همه موادم حروم شد

اولا چیزی ک آرد توشه و ما برکت میدونیم رو نگو ... زدم دوماچرا حروم عزیزم؟روش پنیر و گردو بذار و نوش جان کن

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بچه ها چطور باید عکس بزاری ؟؟؟

بلد نیستم میخوام عکسه اولین کیکی که درست کردم و بزارررم 😭😭😭😭یکی توضیح بده 

(کاربر تیلوریا k ) کاربری خودمه ولی دست یه دوست بوده تاپیکا واسه من نیست .🫤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی مثه نون😁

آفرین بخند.

واسه دنیا هیچوقت غصه نخور.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

من وقتی میخوام کیک درست کنم انقد ک فوبیا دارم یه چیزیش یادم بره از تو نت سرچ میکنم موادو با اینکه بلدما ولی میگم یادم نره بعد همه‌مون میزارم دورم ک بدونم باید بریزم وگرنه ممکنه یادم بره مثل شما

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
شیر رو ندیدم جلوم بودا ولی ندیدمش

من همیشه از رو معصومه رسولی درست میکنم...همیشه عالی عالی میشه علاوه بر اینکه اندازه های دقیق فیلماشم هست آدم می‌دونه همسرش باید چه شکلی بشه...شمام امتحانش کن

من همیشه از رو معصومه رسولی درست میکنم...همیشه عالی عالی میشه علاوه بر اینکه اندازه های دقیق فیلماشم ...

یه دفعه از معصومه رسولی درست کردم وسطش خمیر شد دورشم سوخت نمیدونم چرا دستورم همونه ولی مثه اون نمیشه