2777
2789
الان من دختریم که گوشی شیائومی دارم تکلیف من چیه؟😂

😂😂😂

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط پسرای خوشگل و پولدار و تحصیل کرده جواب بدن 

قاب گوشی دو تکه گل گلی دخترونه برا گوشی سامسونگ  جی سون دیگه پیدا میشه؟؟،

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
اسی ما اونقدرا هم بد نیستیم مارو دور ننداز😂🥺

😂😂😂

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
بابا الان بزن  فقط روز ۱ دی نزن یعنی دو روز دبگه یکشنبه نزن الان تا دلت میخواد زن خودتو تخلیه ...

چرا باز ی روز نیومدم چ اتفاقی افتاده 😑😑😑😑

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
بیشتر ببینید
برای ابنکه تبلبغاتو مشکلات سایتو حل کنن میخوایم روز ۱ دی نه تاپیک بزنیم نه پستی بزاریم تا درست کنن

اها خوبه اطلاع دادی اینقد دوست دارم از این کارا 😃😂😂😂

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
بیشتر ببینید