2777
2789

من دوتا کاربری داشتم قبلا ترکیده( اینو گفتم ک فک نکنید تازه واردم و طبق تجربم میگم)

تو نی نی سایت هرکس میاد از خوشی هاش باشوهرش میگه 

یه سریا میان میگن چن ساله ازدواج کردی؟ 

یه سریا میگن بچه نداری قطعا!؟

اگ تاپیک بعدی بزنن ک شوهرم رو کتک زدم اونم عصبانی شد گفت آهای نکن یه سریا میگن واااای چ شوهر بیخودی

یه سری میگن شوهر من تاحالا اینطور نگفته

اکثریت هم میگن فقط طلاق 

دوباره اگ کسی تاپیک بزنه زن داداشم اذیتم کرده میگن خواهرشوهر بازی در نیار حتما اذیتش کردی یا تو فرهنگ نداری و فلان

اگ بیان به ناحق هم بد جاری و خواهرشوهر و مادرشوهرو خاندان شوهرو بگن ی سری میگن خدا لعنتشون کنه

مال منم اینطوره

چرا بشقاب خونشون جا به جا کردی چرا فلان کردی و...

خواهر# عزیزم اون کسی ک میاد از دعواش با شوهرش میگه نیاز داره ک ارومش کنید و بگین ک توهم اشتباه کردی و به زندگی امیدوارش کنید ! طلاق بچه بازی نیست

کسی# ک میاد از همسایه بودن با خانواده شوهدش میگه خودش از شما بهتر میدونه ک نباید همسایه باشه و مستقل بشه اما شرایطشو نداره ...بهتر نیست جای امیدو راهکار دادن انقد سرزنشش نکنید؟؟؟؟

کار# کردن و کمک کردن خونه خانواده همسر عار نیست.یه وظیفه انسانیه اگر کسی دیگ غیر خانواده همسرت بود چطور رفتار میکردی؟ اگر انسانی باخانواده همسرت هم همون رفتار رو کن!

اگر# همسرتون هم براتون چیزی کم نذاشته و درکنارش کمک مادرش میکنه وظیفه شرعی و قانونیشه! خواهشا اسم خودمونو الکی شیعه نذاریم چون همون اهل بیت گفتن ک پسر باید فرمان پدر مادرشو اطاعت کنه و وظیفشه درصورت نیاز خانوادش کمکشون کنه!البته اگ شرایطشو داره و برای زن و بچش کم نمیذاره

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه ما مشاوره خانواده ایم ملتو اروم کنیم ما واسه سرگرمی میایم اینجا  تو تاپیکا هم نظرمونو میگ ...

🤣🤣😂😂😂😂

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
مگه ما مشاوره خانواده ایم ملتو اروم کنیم ما واسه سرگرمی میایم اینجا  تو تاپیکا هم نظرمونو میگ ...

زندگی دیگران زمین بازی نیست ک برای تفریح نظر بدیم

گاهی یه کلمه هزاران تاثیر بد روی روحیه دیگران میذاره

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

ادم که هستی 😂😂😂😂

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

بااین ک گفتی خواهرشوهرو میشورن میزارن کنارموافقم😂 اما خیلی ازتاپیکارو دیدم ک خیلی خوب راهنمایی میکنن راجب شوهر یاخانوادش..

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
زندگی دیگران زمین بازی نیست ک برای تفریح نظر بدیم گاهی یه کلمه هزاران تاثیر بد روی روحیه دیگران میذ ...

ی دفعه به چیزی گفتم که راه حل بدی نبود ولی رله حل اخر بود تاکید هم کردم ... به یه بنده خدایی گفتم گفت اگر این راه حلو انتخاب کرد تو مسوولی و واقعا هم همینه

اگه قرار بود همه ی خانومای اینجا مثل شما اگاه و دانا باشن که نینیسایت پره خاله زنکِ نااگاه و همه چیز دان نمیشد 😊بزار تو دنیای کوچیکشون اینو اونو راهنمایی کنن شاید تخلیه شن

با تاپیکام سعی نکن داستان زندگیمو بفهمی یا منو بشناسی.چون ممکنه مشکل دوستمو یا دخترخالمو یا  مامانمو یا هرکس دیگه که ازم کمک میخاد رو از زبون خودم بنویسم و نظراتتونو بهش انتقال بدم.پس اگه تاپیکام متناقضه فکر نکن دروغه یا سرکاریه.اینجا واسم یه محیط امنه واسه استفاده از تجربه های شما و مشورت باهاتون ❤💜
زندگی دیگران زمین بازی نیست ک برای تفریح نظر بدیم گاهی یه کلمه هزاران تاثیر بد روی روحیه دیگران میذ ...

سایت عمومی زمین بازیه

کسی که زندگیشو میریزه وسط این زمین بازی پس قطعا هزارجور کامنت هم دریافت میکنه

این کاملا طبیعی و نرماله

{ خانم هستم }