2777
2789
عنوان

من ب بلاگرای اینستا حسودییی میکنممم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 92 پست
نه.به.قمپز😂# 😂😂

آی.ام# بدبخت-گودزیلا#   😂

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
وای منم از همین قسمت ژست گرفتن بچه خیلی بدم میاد ولی مثلا یکی مثل گونش رو دوس دارم اصلا بچه هاش تو ...

آره گونش خیلی عالیه مادر نمونه ای بچه هاش از هر لحاظ جلو هستن اصلا بین بچه هاش فرق نمیذاره غذاهای مقوی براشون درست میکنه خیلی خوبه کلا آدم باید ازش الگو بگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاگر چیه نخندینا😐😐😁😁😁

اونایی_که_مچ_میگیرن# 😐😂😂😂

شوخی# کردم#  

*اونایی.که.خرشانسن#  

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
حسود.نباش.مرسی.اه#  

عررررررر#  

نمیتونم# که# نباشم#

عررررررر#   نمیتونم# که# نباشم#

میام_گیساتو_میکشما#  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

میام_گیساتو_میکشما#  

عهههه# غلط_خولدم#  

عهههه# غلط_خولدم#  

دیگه.تکرار.نکن🙃#  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دیگه.تکرار.نکن🙃#  

چشم#

سگ.تو.این.شانس#  

حسودی نکن خیلی ناجوره و سخت من چتد ماهی بودم پیجمم بالا رفت اما هر روز هی فیلم بگیر دیونه میشی اولش ...

خب شما بگو ،همه چی‌ همه خنده و همه نمایش‌ها واقعی بود؟! به قول شما بعد یه مدتی سخت میشه و ادامه میدن و بقیش همه تصنعی و غیر واقعی میشه

ن عامو من کاری مجرد متاهلی ندارم  اینک خوش نیگذرونن مدام لباسای مختلف تفریح غذای های مختلف

اتفاقا کارشون خیلی چیپ و مسخرس... خیلی ادعای باکلاسی و... دارن ولی بعضیاشون از جوراب پای بچشون و تل و گلسر گرفته تا مانتو ظرف و ظروف خونشون تا بوتاکس صورتشون همه تبلیغه...فلان شرکت مجانی مثلا روسری میده بهش مبگه مثلا بیا روسری مارو تبلیغ کن.... من باشم واقعا عارم میشه این کار ولی اینا تازه واسه این کارا کلاس هم میذارن!!!! هی خودشون به نمایش میذارن...بعضیاشون تمام جل الخالق!!!!