2777
2789
عنوان

من ب بلاگرای اینستا حسودییی میکنممم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 92 پست

میدونی چقد طاقت فرساست کارشون؟

همش در حال فیلم برداری از زندگیشون و خیلی عالی جلوه دادن خونه و درو دیوارا و ظاهرشونن

سخته

پول دراوردن به چه قیمتی اخه..

هیچوقت ظاهر زندگی کسی رو فقط نبین

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه اینستا ندارم راحتم دوم اینکه شما فقط ظاهر قضیرو میبینی خیلیاشون از تو داغونن سوما هیچوقت زندگیادون و بااونا یاادمای دیگه مقایسه نکنین

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
خدا.خفت.نکنه😆# 😆😆

والا_بوخدا#  

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
اول اینکه اینستا ندارم راحتم دوم اینکه شما فقط ظاهر قضیرو میبینی خیلیاشون از تو داغونن سوما هیچوقت ز ...

$ما.همونم.نداریم.که.پز.بدیم#  

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
خدانکنه 😑🤨😒 ابجیم بلاگرعع

😁 الان دعای من گیرا بود کلا اینستا منقرض شده بود

❤❤❤روياها نتيجه ميليون ها انتخاب اندميلياردها شكستو تعداد كمى موفقيت ...شجاع باش و روياهاتو دنبال كن
بَلاگر_بی_فَلاور_بشه_#  ‍تو_غصه_نخوری_

خاااااااااااااااعک# تو# $سرشون#  

حسودم.خودتونید#