2777
2789
عنوان

من ب بلاگرای اینستا حسودییی میکنممم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 92 پست

میترسم_عاقامونو#  $بلاگرا.بدزدن# ‍ ‍ 

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۳۰ تا ولی اگه دو روز استوری نذاری یا یه هفته پست نذاری سریع آنفالوت میکنن

چقد بیکارن اونا که انفالو میکنن😂😂😂من یکیو فالو میکنم کلا فراموش‌میکنم ازش😂😂😂

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
چقد بیکارن اونا که انفالو میکنن😂😂😂من یکیو فالو میکنم کلا فراموش‌میکنم ازش😂😂😂

اره اینش سخته همش باید عکس بزاری ادم روانی میشه به مرور اینا هم کلا زندگی ندارن و اینکه واقعا بچه آزاریه هی عکس و فیلم بگی ژست بگیر واقعا بچه هاشون آسیب میبینن 

نترس# 😂😂😂

$نکنه.عاقامون.کراش.بزنه.روشون#    :))؟

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
#نه_به_بَلاگرها

##میخام.عر.بزنم.‍ 

اره اینش سخته همش باید عکس بزاری ادم روانی میشه به مرور اینا هم کلا زندگی ندارن و اینکه واقعا بچه آز ...

وای منم از همین قسمت ژست گرفتن بچه خیلی بدم میاد

ولی مثلا یکی مثل گونش رو دوس دارم اصلا بچه هاش تو فاز طست اینا نیستن

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
نه.بابا.کراش# زدنی.نیستن😂#  

آقامون_جنتلمنه#