2777
2789
عنوان

یعنی جامعه مون همینقدر خراب شده یا نی نی سایتیاشورشو دراودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 43 پست
جم سایته اینجا

وای دیگه ب همه چی دارم شک میکنم طفلی همسرم...دیشب میخواست برا کنکور فوق لیسانس ثبت نام کنه انقدر حرف زدم باهاش گذاشت برا سال بعد به همه بدبین شدم😔

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
خب پر بازدید شه چی میشه☹

نمیدونم،کیف میکنن لابد

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیشتروقتا تو تاپیک خیانت نمیرم گاهی قابل باور نیست

ای کاش منم بتونم نرم تو این تاپیکا واقعا بدبین شدم

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍

جامعه واقعا خراب شده .من که مغازه دارم میبینم .متأهلا بدتر از همه

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
جلو پیشرفت همسرتو میگیری بخاطره زندگی دیگرون ک هیچ نقشی ندارن تو زندگیت

از دیشب دارم از عذاب وجدان میمیرم اخه چ کاری بود کردم واقعا دست خودم نبود مهلتشم فقط تا دیشب بود

اره همین قدر خرابه منتها تو کشور ما انگار مثل فیلماست ک تو فیلم بازیگرا حجاب کامل دارن در واقعیت نه

همه چیز پشت پردست 

همه همه کار میکنن شراب میخورن اما قایمکی ،دوست دختر یا پسر دارن رابطه نامشروع دارن اما به خاطر ابرو و مسائلی ک هست کسی در موردش صحبت نمیکنه

اینجا# همه# چیز# پشت# پرده# است‍ 

ک‍‍سی رو‌ بازیی نمیکنه چون جامعه قبولش نمیکن همون فرد همه کاراشون زیر زیرکی بکنه اما ظاهرو حفظ کنه میشه جنتلمن

آره متاسفانه جامعه خیلیییی کثیف شده. الان دیگ مجردا هم بیچاره ها کاری نمیکنن ها. اکثرااا متاهلاان ک اینجوری‌ گند زدن ب جامعه و هرکیو ببینن بهش نظر بد دارن زن و مرد هم نداره