2777
2789
عنوان

کاربری من چهار نفره است

126 بازدید | 5 پست

https://uupload.ir/files/pbp2_78600eaa-dde9-4b58-

a11e-4e2ae96e60a7.jpeg 

هر کدوم روزی سه ساعت شیفتی کار میکنیم 

نه# _به_اسراف_کاربری

و# _لاتسرفوا

و# _بالوالدین _احسانا

بعد تو این بغض کِ لبخند نشد ....۱۵/۹/۹۹💔💔بمونه ب یادگار....غصه کم کم جون میگیره دل یهو میپوسه🕶

😐😂😐

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

😂😂😂

اگر می‌خواهید یک نفر را بکشید پیشنهاد میکنم اول به او محبت کنید، خاطره بسازید، ساعت ها با او وقت بگذرانید، غافلگیرش کنید به هر بهانه ای،شادی اش را باعث شوید، برایش سنگ صبور باشید.... اینگونه زندا اش میکنید................. و دقیقا زمانی که به جز شما کسی را در زندگی اش ندارد رهایش کنید.... او را در بدترین شرایط زندگی اش.. درست وقتی که به شما بیش از هر کس دیگه ای نیاز دارد تنها بگذارید... ودر آخرین مسیجتان برایش آرزوی خوشبختی بکنید...... شک نکنید او خواهد مرد.... هر روز از نو می‌میرد و تا عمر دارد آن آدم سایق نمی‌شود.............................. وقتی که درست زیر پاهایشان لهت کردند بالای سر میگذارنت به عزت و شرف لا اله الا الله............. خوشبحال سنگ که نداره دل تنگ........................                       زخم که قدیمی بشه یا میشه ماندگار یا میشه یادگار💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارک هرچهارتاتون😂😂😂

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...