2777
2789
عنوان

بیکاری😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 23 پست
عه شوهر تو حالا کمرش مشکل داره از من ک سالم هست یه کوفتی تو خونه ندترم یه نون یه برنج مرغ  ندار ...

نمیره سرکار نفت بریز روش بگو نری آتیش میزنم 

شوخی بود بابا یه حرکتی بزنید لطفا یه اقتداری بگین خرج مون رو ندین بریم؟ دادگاه شکایت و درخواست نفقه

نمیره سرکار نفت بریز روش بگو نری آتیش میزنم  شوخی بود بابل یه حرکتی بزنید لطفا یه اقتدار ...

دادگاه رفتم    شکایت  هم کردم  دیگه برم خودم آتیش ب   

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابا اینطوریم خوب نیس خیلی استرس کارشو داره تا نصفه شبم میمونه آژانس ب خاطر پول ؛والا منم نمیتونم ...

اسنپ بهتره عزیزم خب معلومه شوهرت خیلی مرد باغیرتیه نمیخواد سختی بکشید تو این گرونی ...

اسنپ بهتره عزیزم خب معلومه شوهرت خیلی مرد باغیرتیه نمیخواد سختی بکشید تو این گرونی ...

با آژانس مسافر میبره بر گشتنی اسنپ خالی برنمیگرده؛استرس مریضش کرده بابا ؛دو روز وحشتناک گلوش چرک کرد داشت از تب میمرد یه کم خوب شد بازم رفت

😔ارزو دارم یه لباسی بخرم  ب من میگه گا خواری نکن  

هعی...

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
نمیره سرکار نفت بریز روش بگو نری آتیش میزنم  شوخی بود بابا یه حرکتی بزنید لطفا یه اقتدار ...

ادمای بیکار اع خداشونه زنشون بره...بعضی وقتا فک میکنم ایجو میکنه که برم

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
با آژانس مسافر میبره بر گشتنی اسنپ خالی برنمیگرده؛استرس مریضش کرده بابا ؛دو روز وحشتناک گلوش چرک کرد ...

قدرشو بدون ک ب فکر زندگیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز