2777
2789
عزیزم اگه بچه سالم باشه هرکاری هم بکنیدبچه طوریش نمیشه..

آخه چرا وقتی خودمون نمیخوایم خدا برامون میخواد. هیچوقت حکمتشو درک نکردم😔

خیلی دیر فهمیدم چقد اشتباه  کردم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فکر نکنم ۱و ۲ماه اول هیچی نمیشه چون جنین هنوز داخل لگن و امنه خیلی ریزه و داخل لگنه سونا ۳ماهگی ب ...

ولی من بچه نمیخوام😔

خدایی دلش اومد این همه کار کنه وقتی   نی نی مشتاق دنیا اومدن بوده

اونم بچه اول مامانم نفهمید وگرنه جرش میداد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بیشتر ببینید
اونم بچه اول مامانم نفهمید وگرنه جرش میداد

منم بار دار شدم نمیخواستم بچه ام خواستم سقط کنم صدای قلبش شنیدم شوهرم گفت سقط میکنی گفتم شاید تو رو بکشم ولی بچه ام نه... مهر بچه رو خدا به دل آدم میندازه آدم عاشقش میشه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
مگه صدسال پیشه چرا جلوگیری نکردی ک حالا کاسه چه کنم چ کنم دستت گرفتی

سرزنشم نکن. جای من نیستی . که بفهمی که وضع وحالم چطوره وچرا جلوگیری نکردم

سرزنشم نکن. جای من نیستی . که بفهمی که وضع وحالم چطوره وچرا جلوگیری نکردم

اخه قتل عمد محسوب میشه گناه داره بچه اگر خدایی نکرده باردار بودی و وضع روحی و مالیتون خوبه نگهش دار.انشالا ک هر چی ب صلاحته پیش بیاد

هااااا چیییه