2777
2789
نه بخدا اصلاحات خودش سوراخ میشه مدل پوسته میخوام بزم لیزر الان دارم قرص استفاده میکنم

اهابعضیاپوستشونم همیجوریه خاله من اینجوری بودبعدجوش سوراخ میشدراهی نداره جزلیزر

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
چجوری شبا فقط شربت سکنجبین میخورم

والا اینک شبا سکنجبین بخوری زیاد فایده نداره شما اول باید یسری چیزارو نخوری کلا 

مثلا فست فود و نوشابه و چیزایی ک کبد رو خراب میکنه داخل نت بخون 

بعدش هم سکنجبین بخور 

نمیشه هم غذای مضر خورد هم سکنجبین

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرشب شیر وزرد چوبه بزن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

دوست من جای جوش دمل میزد ... رفت پیش 1 دکتر فامیلیش یادم نی ... ونک بود مطبش ... راکوتان استفاده کرد 6 ماه ...صورتش مث اینه شده بود

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     

من هم سن شما هستم 

و از سال ۹۶تا به امروز برای پوستم میرم پیش پزشک .

درمان های پوستی نیاز به مداومت داره 

شما مشکل جدی هورمون چربی دارید و باید یه سرعت به پزشک مراجعه کنید و ازامایش بدین و از کپسول استفاده کنید 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
خداروشکر همش می ترسیدم انجام بدم فایده نداشته باشه

ن خاله من که خوب شده حلاشایدصورت تاصورت فرق داشته باشه انشالله برای شماهم جواب بده 

دوست من جای جوش دمل میزد ... رفت پیش 1 دکتر فامیلیش یادم نی ... ونک بود مطبش ... راکوتان استفاده کرد ...

راکوتان خیلی بازضررداره 

راکوتان خیلی بازضررداره 

زیر نظر پزشک با یه سی داروهای دیگه مصرف میکرد ... اما خیلی خوب شد صورتش

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     

صبح ناشتا عرق کاسنی و عرق شاه طره رو مخلوط میکنی میخوری صورتت صاف میشه چندنفر انجام دادن جواب گرفتن

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
زیر نظر پزشک با یه سی داروهای دیگه مصرف میکرد ... اما خیلی خوب شد صورتش

زیزنظردکترخوبه ولی بازم عوارضش خیلیه ولی درعوض صورت خیلی خوب میشه 

صبح ناشتا عرق کاسنی و عرق شاه طره رو مخلوط میکنی میخوری صورتت صاف میشه چندنفر انجام دادن جواب گرفتن

اره اینم خوبه من ی ماه خوردم خیلی خوبه