2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای چقد سخت،واقعا زندگی تو شهرای بزرگ دردسره

نه عزیزم اتفاقا بهتره ،حق انتخابات بیشتره ،ماکه شهرکوچیکیم برا 18هفتم دکتر سنو داخلی و شکمی هردونوشته ،،دکتر سنو فقط دونفر خیلی خوبن یه مرد یه زن،پیش مرده وقت دارم اما چون داخلیه معذبم دوروزه التماس میکنم و کلی روبه اشناها انداختم که ببینم آیا منشی اون دکتر خانم وقت میده بهم یا نه،،که نداده میگه غربالگری اولت هرجارفتی اینم بروهمونجا

اسمم مهتاب تنهاست...ولی اشتباه وارد شد وویرایش نمیشه 🤣🤣عاشقتونم کم میام ولی میام😍😘
نه عزیزم اتفاقا بهتره ،حق انتخابات بیشتره ،ماکه شهرکوچیکیم برا 18هفتم دکتر سنو داخلی و شکمی هردونوشت ...

اره عزیزم ولی من اینجا کسی نیست ازش بپرسم😭قبلا اصفهان بودم راحت بودم همه اشناهام باردار بودن میشد حدقل از اونا بپرسم😢

اره عزیزم ولی من اینجا کسی نیست ازش بپرسم😭قبلا اصفهان بودم راحت بودم همه اشناهام باردار بودن میشد ح ...

عزیزم الان عصر ارتباطاته ،کافیه نت بزنی سنوگرافی منطقه فلان صدتااسم ردیف میکنه ،،الانم نظرسنجی داره هرسایتی میتونی ببینی کدوم بهتره

اسمم مهتاب تنهاست...ولی اشتباه وارد شد وویرایش نمیشه 🤣🤣عاشقتونم کم میام ولی میام😍😘
اره عزیزم ولی من اینجا کسی نیست ازش بپرسم😭قبلا اصفهان بودم راحت بودم همه اشناهام باردار بودن میشد ح ...

من رفتم کلینیک آسا سعادت آباد پیش دکتر خواجه پور کارش و اخلاقش خیلی خوب بود،تو برنامه طبیب هم میاد 

هزینه اش شد۴۳۵تومن

بعد جواب رو برداشتم رفتم نیلو هزینه اش شد۱۶۷تومن

برای سونو باید زنگ بزنی از قبل وقت بگیری ولی آزمایشگاه تا ۷عصر بازه میتونی بری

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
من رفتم کلینیک آسا سعادت آباد پیش دکتر خواجه پور کارش و اخلاقش خیلی خوب بود،تو برنامه طبیب هم میاد&n ...

عزیرم سونو ان تی با بیمه بود یا بدون بیمه؟هزینش همه جا یکیه درسته؟برا ازمایش باید ناشتا باشی؟

عزیرم سونو ان تی با بیمه بود یا بدون بیمه؟هزینش همه جا یکیه درسته؟برا ازمایش باید ناشتا باشی؟

بدون بیمه بود ولی انگار بیمه تکمیلی هزینه اش رو میده

هزینه اش من رستاکم زنگ زدم همین بود ولی اونجا انگار پزشک اصلیش انجام نمیداد رفتم اینجا که خیلی ام راضی بودم

نه آزمایش ناشتایی نداره من ساعت۶عصر رفتم انجام دادم

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
پس خوبه منم همونجا برم،گلم بی زحمت ادرسشو میدی؟

آره خوبه هم محیطش تمیز بود هم همراهتونو میذارن بیاد ببینه نی نی رو هم دکترش خیلی خوب و خوش اخلاق همه چی رو توضیح میده 

سعادت آباد،خیابان سرو غربی،انتهای خیابان بخشایش،پایین تر از بیمارستان عرفان،ساختمان افتخار.کلینیک سونوگرافی آسا

۲۶۷۶۱۳۱۹

باید قبلش زنگ بزنی وقت بگیری

آره خوبه هم محیطش تمیز بود هم همراهتونو میذارن بیاد ببینه نی نی رو هم دکترش خیلی خوب و خوش اخلاق همه ...

مرسی گلم،چ خوب که میزارن شوهرمم نی نی مونو ببینه،خیلی زحمت کشیدی

مرسی گلم،چ خوب که میزارن شوهرمم نی نی مونو ببینه،خیلی زحمت کشیدی

خواهش میکنم آره خیلی خوبه

اگر دوست داشتی به شوهرت بگو فیلم بگیره خیلی بامزه است بعدا ببینیش

مامانایه برنامه هس دکترانلاین داره

هرساعت شبانه روزدکتراش انلاینن

برای مادرای بچه داروباردارهس

چت بامادران دیگه هم داره خیلی سریع میشه سوال راجب بچه یابارداری ازدکتریامادراپرسیدجواب گرفت

ویه برنامه منظم وعالی داره برای تپل شدن بچه توبارداری وبعدبدنیااومدنش

من دارم عالیه گفتم به شماهم بگم

اگه خواستید رولینک بزنید کپی کنید نصبش کنید عالییه👌👌👌👌👌

خواستید میتونید کپی کنید بعد نصبش کنید

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e