2777
2789

این تاپیک پربازدید که عروسشون عقد حمله کرده به خواهرشوهر و لگو زده بهش😐😐😐

خدایا یعنی هنوز همچین ادمایی پیدا میشن

من بودم ظرف ۳ سوت طلاق میدادم...

فک کنین برعکس بشه شوهرتون داداشتون رو بزنه چیکار میکنین😶

نه_به_عروس_وحشی🥰# 🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه_#  ‍ به_ عروس _وحشی

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               

عروس ما دست خودش بود بد تر ازینا رو میکرد ولی میدونه کوچکترین کاری کنه با بابام طرفه 

بابای من گفته بهش با دخترای من کاری نداشته باش اوناهم باتو کاری ندارن 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

اگه شوهرم داداشم رو بزنه دلم خنک میشه

دلم_خنک_میشه#  

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
اگه شوهرم داداشم رو بزنه دلم خنک میشه دلم_خنک_میشه#  

البته شوهر آینده ام 😅😅😅

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
طرف و جر میدادم 😗❤🖖💋

راییکا تو ام مث من حوصله ت سر رفته ها هر تاپیکی میرم توام میبینم 😍😁واقعا تاپیک باحال کم شده حوصلم سر میره🙁

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
برعکس کن ینی چی داداشتو بزنه داداشت یاید شوهزتو بزنه⁦☹️⁩

🤣🤣🤣

از بس داداشم منو اذیت کرده 🤕🤕

برعکس کن ینی چی داداشتو بزنه داداشت یاید شوهزتو بزنه⁦☹️⁩

نه‌ سر منو که خورده بیاد شوهرم هم بزنه 🔪🔪🔪

غلط کرده

البته اینا شعار های مجردی هست😅😅😅