2777
2789
عنوان

چرا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 86 پست
😂😂😂هعی چقد دارم عذاب میکشم من باطریمم در حال اتمامه

واقعا با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنی😂😂منم بدبخت تر از تو😂 شارژم در حال اتمامه، عصر بارون زد الان هوا دم عه، رو تخت دراز کشیده بودم هی نمیدونم از کجا مورچه راه میرفت روم بساط پتو و بالشتمو جمع کردم اومدم رو مبل پذیرایی😂😂😂

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنی😂😂منم بدبخت تر از تو😂 شارژم در حال اتمامه، عصر بارون زد ا ...

تو از منم بد بخت تری

این حس خعلییی بده

خدا صبرمون بده

امین🤲🤲

ye divaneh .....)): ushegh bood ...)) ama mord )):;khoda rahmtam kne ,;(
https://uupload.ir/files/5wuu_b81b89cc-d1c7-4dfe-81c6-ccbde95d58f8.jpeg خنگول خل دیوونه من🤪🤪

😂😂😂الهییی چقد نازه خدا حفظش کنه معلومه چقد شیطونه

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋

فقط میدونم گشنمه😑

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
😂😂😂الهییی چقد نازه خدا حفظش کنه معلومه چقد شیطونه

میسی عشقم

اره خیلی خنگوله آوردمش مسافرت

تو‌ باکسش میخوابه بعد می‌خواد بره داخل در 

باکسش رو میاد بزنه این ور دیوونه میبندتش😑

https://uupload.ir/files/5wuu_b81b89cc-d1c7-4dfe-81c6-ccbde95d58f8.jpeg خنگول خل دیوونه من🤪🤪

چه خوشگله😍خیلی دوست دارم با سگا بازی کنم و دستمو روی موهاشون بکشم ولی میترسم ازشون😓

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍
چه خوشگله😍خیلی دوست دارم با سگا بازی کنم و دستمو روی موهاشون بکشم ولی میترسم ازشون😓

میسی عجقم

نه سگ من هنوز دندوناش در نیومده کامل

گاز نمیتونه بگیره عشقولیم

واقعا با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنی😂😂منم بدبخت تر از تو😂 شارژم در حال اتمامه، عصر بارون زد ا ...

😱😱😱وای خدایا باز خوبه وضعیت خودم خیلی بهتر از شماس منم یه بار اینجوری شدم کلا تختم شده بود غذاخوری مورچه ها بعد یکم تفکر ب عمل اوردم یادم امد که خوراکیامو که از داداشم قایم کرده بودم انداختم زیر بالشم 😐برا همین مورچه هامون منو میخوردن

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋
زيرپتو ت پنكه بزار 😁

😂چشم کرونای نابغه ی من 

فقط میدونم گشنمه😑

اونو من رفع کردم رفتم نون پنیر میل نمودم