2777
2789
عنوان

چرا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 86 پست
من تختم چسبیده به شوفاژ شبا شوفاژو درآغوش میگیرم . پتو هم میندازم رو جفتمون بازم سردمه😅 شب سردمه ...

نمیدونم من توام یا تو منی😂😂

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نرو کنار شوفاژ یا بخاری که کلا گرمت میشه یخورده بیا اینور تر 😂 آها راستی پتو مسافرتی بکش روت😂

😂😂😂تصمیم گرفتم جوراب پام کنم کلا فقط کله م زیر پتو باشه مابقی لباس گرم بپوشم

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋
برو تو وان حمام آب آب ولرم با کف همونجا بخواب لالا لالا لا لالالالاالالاا

وانمون کجا بود 😐ای ام وطنی

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋

بزرگ‌ترین مشکل اینه که من الان تو اتاق خودم نیستم و پریز کنار تخت نیست گوشیم شیش درصده و شارژر اونوره

بلک هم تو‌ بغلم‌ خوابه بلند شم ابرومو میبره😑😑

ye divaneh .....)): ushegh bood ...)) ama mord )):;khoda rahmtam kne ,;(
من تختم چسبیده به شوفاژ شبا شوفاژو درآغوش میگیرم . پتو هم میندازم رو جفتمون بازم سردمه😅 شب سردمه ...

😂😂😂باز خوبه دغدغه من از مال تو کمتره

نمیدونم من توام یا تو منی😂😂

😂😂😂عه واقعا ؟ حتی اون قسمت نون بربریش ؟ 

شب اصلا احساس نمیکنم دارم میسوزم 😂😂😂

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
اره واقعاا درکت میکنم😂🤦‍♀️

😂😂از حکومت خواستارم رسیدگی کنه ب مشکلم😂😂

😂😂😂تصمیم گرفتم جوراب پام کنم کلا فقط کله م زیر پتو باشه مابقی لباس گرم بپوشم

خفه میشی زیر پتو 😂

حالا امتحان کن بیا نتیجشو بگو بعد بهمون 

فقط پتو کنارت باشه که دم صُب یخ میزنی 🥶

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
بزرگ‌ترین مشکل اینه که من الان تو اتاق خودم نیستم و پریز کنار تخت نیست گوشیم شیش درصده و شارژر اونور ...

بلک کیست؟

منم۱۲درصدم😢