2777
2789
عنوان

یه سوال از خانم های متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 125 پست
هر وقت فرق عامیانه نوشتن و غلط نوشتن و فهمیدی بیا اظهار نظر کن تا بت توهین نشه بخاطر دخالت بی جا و ف ...

عزیزم شما مشکل داری ی سر حتمن برو دکتر

بعدم ما هیچی نمیفهمیم شما بهتر بلدی 

دخالت بیجا هم نیس واقن از طرز حرف زدنتون خوشم نیومد  

کمی_شعور#  

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
چرا الکی شلوغش میکنید کی گفته بکشید بچه رو؟؟؟؟ میگه وقتی اوضاع نابسامانه نباید ی بچه بی گناه رو بدن ...

شما نزدی ولی خانوم استارتر میگن بارداری ناخواسته وجود نداره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم شما بخون و نظر بده و تبادل نظر داشته باش بعضیا از این بحثای خاله زنک خوششون نمیاد ......

اتفاقا این اصلا بحث خاله زنکی نیست و مسئله زندگی ی آدم مهمترین موضوعه

همینجا پررررره از خانمایی که میان میگن شوهرم معتاده و فلانه گفتم بچه بیارم خوب میشه اما نشده و بدترم شده و حالا با وجود ی بچه نه راه پس دارم نه راه پیش

🌷
عزیزم شما مشکل داری ی سر حتمن برو دکتر بعدم ما هیچی نمیفهمیم شما بهتر بلدی  دخالت بیجا هم نیس ...

ولش کن الان باز میاد ادب نداشتش و ب نمایش میذاره 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

منم سوالم همینه ولی خب اینجا قورتت میدن

دقیقا ...اینجا به یکی گفتم ، بهش برخورد ناراحت شد گریه و اینا ...مجبور شدم برای اینکه دلش نشکنه عذرخواهی کنم ،ولی تو دلم گفتم تو چند سال دیگه حرف منو میفهمی...

((دین من انسانیت است))
عزیزم شما مشکل داری ی سر حتمن برو دکتر بعدم ما هیچی نمیفهمیم شما بهتر بلدی  دخالت بیجا هم نیس ...

خوشت نیاد به جهنم مگه خرجمو میدی که بخوای خوشت بیاد یا نیاد 

بعدم ننت و جد آبادتو ببر دکتر فهمیدی ؟؟؟؟

حتمن هم اینجوری نمینویسن  کلاس اول تا پنجم رو از اول بشین بخون😂😂😂😂

ولش کن الان باز میاد ادب نداشتش و ب نمایش میذاره 

دیقن هی میام هیچی نگم باز ک نمیشه خب دوست عزیز شما چیکار داری ک استاتر چ تاپیکی زد یا چ غلط داشت شما سرت تو کار خودت باشع 

دیقن هی میام هیچی نگم باز ک نمیشه خب دوست عزیز شما چیکار داری ک استاتر چ تاپیکی زد یا چ غلط داشت شما ...

نیازی نیس همیشه جواب بدی 

من این مدت یاد گرفتم با هرکسی دهن ب دهن نذارم

قبلنا طرف و تیکه پاره میکردم میشستم پهن میکردم الان فقط سکوووت 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

اعتقادم اینه که تا خدا نخواد یه برگم از درخت نمیوفته و این موضوع نه حماقته نه خنده دار نه کم عقلی&nb ...

از نظر من اینکه ادمها کم عقلی و خریت و کم کاری خودشون رو بندازند گردن خدا هم حماقته و هم خنده دار! مثل اینکه بگیم خوب خدا میخواست شمر امام حسین رو بکشه، شمر هیچ کاره بود! خدا به ادمها عقل و اراده داره و ادمها مسئول اند در قبال کارها و تصمیماتشون

خوشت نیاد به جهنم مگه خرجمو میدی که بخوای خوشت بیاد یا نیاد  بعدم ننت و جد آبادتو ببر دکتر فهم ...

در شأن من نیست جواب تو رو بدم 

از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست

توام لطفا برو یکم ادب یاد بگیر بعد اظهار نظر کن !!!

شما نزدی ولی خانوم استارتر میگن بارداری ناخواسته وجود نداره 

بارداری ناخواسته واقعی خیلی خیلی کمه! اونم فوقش یه بچه! اینایی که میبینی میاند تو سایت ناخواسته باردار شدند منظورشون اینه که رابطه داشتند و‌جلوگیری هم در کار نبوده، اما بچه نمیخواستند😅

نیازی نیس همیشه جواب بدی  من این مدت یاد گرفتم با هرکسی دهن ب دهن نذارم قبلنا طرف و تیکه پاره ...

بهترین کارو میکنی عزیزم

هرچی بگذره این ادما پرو تر میشن اصلا اشتباه کردم جواب همیچن بی ادبی رو دادم 

در شأن من نیست جواب تو رو بدم  از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست توام لطفا برو یکم ادب یاد بگ ...

افرین پس برو گمشو 

من دوست دارم بی ادب بمونم جواب فوضولایی مث تورو بدم 

یکی باید باشه دیگه .....

تو خوب باش برا بقیه بسه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز