چرا اصلا به نظر کاربر ها اهمیت نمیدید؟؟؟دستمون هرجااا بخوره میره رو تبلیغ وسط نظر دادن وسط رفرش کردن وسط تایپک زدن هرکارییی میکنییی میره تو تبلیغ و یه تب دیگه ادم دیگه اعصاب واسش نمیمونه تو سایت!!!چی میشه حداقلللل یکی دوتا از ایییین همه تبلیغ رو بردارید؟؟؟؟سر ادم گیج میره اینجا سایته یا دیوار تبلیغات؟؟؟؟؟؟؟؟؟الان نزدیک یکماهه میخواید درست کنید ما عکس بذاریم ولی هنوز هیچی به هیچی!!!!!!واقعا مدیریت این سری سایت خیلییییییییی بده خیلی زیاد...
دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
واقعااا خیلیییی تبلیغ ها زیاد شدن،توی این ۷،۸ ماه هم اینجوری شد قبلا اینقد ضایع و افتضاح نبود،من میام سایت سرگیجه میگیرمممم هرکاری میکنم میره رو تبلیغغغغ
دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️