2777
2789

چرا اصلا به نظر کاربر ها اهمیت نمیدید؟؟؟دستمون هرجااا بخوره میره رو تبلیغ وسط نظر دادن وسط رفرش کردن وسط تایپک زدن هرکارییی میکنییی میره تو تبلیغ و یه تب دیگه ادم دیگه اعصاب واسش نمیمونه تو سایت!!!چی میشه حداقلللل یکی دوتا از ایییین همه تبلیغ رو بردارید؟؟؟؟سر ادم گیج میره اینجا سایته یا دیوار تبلیغات؟؟؟؟؟؟؟؟؟الان نزدیک یکماهه میخواید درست کنید ما عکس بذاریم ولی هنوز هیچی به هیچی!!!!!!واقعا مدیریت این سری سایت خیلییییییییی بده خیلی زیاد...

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️                                         

خسته.شدیم.دیگه#  

ن.ب.تبلیغات#  

رسیدگی.کنید.خواهشا#  

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول مهمه

کاربر کیلو چند 

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس
خسته.شدیم.دیگه#   ن.ب.تبلیغات#   رسیدگی.کنید.خواهشا#  

واقعااا خیلیییی تبلیغ ها زیاد شدن،توی این ۷،۸ ماه هم اینجوری شد قبلا اینقد ضایع و افتضاح نبود،من میام سایت سر‌گیجه میگیرمممم هرکاری میکنم میره رو تبلیغغغغ

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️                                         
مدیریت عوض میشه؟

بله خانم تهرانی از یه نفردیگه سایت رو خریده بودن مدیر اصلی سایت یه بار تایپک زد توضیح داده بود

عکسم ک نمیشه گذاشت

تاپیکم ک نمیشه حذف کرد

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
برنامه AdGuard نصب کنین نمیاد تبلیغ

من ایفون دارم،میشه نصب کرد؟