2777
2789
عنوان

خدا بر چه اساس نعمت میبخشه؟

117 بازدید | 13 پست

خیلی ذهنم درگیره 

که بر چه اساس خدا به یکی نعمت های زیادی داده و ب یکی خیلی کم؟

اصلا اساس نعمت های زیاد چیه؟

مثلا من میبینم یکی واقعا همه چی داره  میکنم یعنی همه چی ها زیبایی قد و پوووول و موقعیت و عشق و موفقیت و دوستای عالی و..

نه اینکه حسرت بخورم و بخوام جای کسی باشم ها 

اتفاقا دعا میکنم خدا بیشتر بده بهشون انشالله

سوال من اینه اصلا خدا اساسش برای نعمت و سختی چیه؟

چرا هرچی فکر میکنم به نتیجه ای نمیرسم انگار ک این جهان یک قانون پایدار نداره و تو همه مواد کلی استثنا هست😖

اثرات_قرنطینه#   

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب هرکی دلش بخاد پول بیشتر میده از هرکی خوشش بیاد😐

آخه همه رو خودش آفریده 

در بدو تولد که فرقی نبوده بین بنده هاش ک یکی همه چی داشته و یکی هیچی

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊
شکر نعمت نعمتت افزون کند...هرچی هست بر اساس تفکر و مغز ماست...من خیلی از این سوالا داشتم و خدارو شکر ...

من ک همیشه شکر میکنم...

عزیزم میشه بگی جواب این سوالا چیه؟

ببین عزیزم همون جوری که گفتی کلیییییی استثنا داره و ما نمی تونیم در این مورد نظر بدیم 

امابعضی وقتا خدا به یه سری آدما نعمتای فراوونی میده که به یادش نیوفتن و چیزی ازش نخوان 

یه سری ها هم برعکس اینقدر سختی و تنگنا تو زندگیشون وجود داره که هر لحظه تو آزمون الهی هستن و خدا میخاد همیشه دعا کنن و باهاش حرف بزنن

البته این موارد همیشه صدق نمی کنه

اینو بدونیم خدا از هر کس دیگه ای صلاح بندشو بهتر میدونه

من ک همیشه شکر میکنم... عزیزم میشه بگی جواب این سوالا چیه؟

شما سوال کردی اساس نعمت و سختی چیه و چه قانونی داره

ببین گلی همونجور ک میدونیم خدا از روحش خودش در بدن ما قرار داده،ب اندازه ی سر سوزن

تا حالا شده ب شخصی خیلی علاقمند شی؟یعنی اوووج علاقه ب ی نفر...اون سر سوزن خداست تازه..حالا حساب کن ببین خدا چقدر تورو دوست داره!

خب حالا فرض کن اونی ک علاقه مندی بهش دوستت نداره

تو هی میخوای ی کاری کنی بیاد سمتت همه تلاشتو میکنی

این همونه،،وقتی از خدا دور میشی خدا هیی میخواد تو بیای سمتش

حالا فرض میکنیم اونی ک دوسش داری میاد سمتت و کنارهم خوشبختین،قطعا تو نمیخوای سختی اونو ببینی...ولی مثلا واست سوال نمیشه ک این چفدر منو دوس داره؟از کجا معلوم علاقش واقعیه؟امتحانش میکنی دیگه!ولی حتما نمیزاری آسیبی بهش برسه هواشو داری،و وقتی عشقش ب تو ثابت میشه تو دار و ندارتو پاش میریزی

این حکایت ما و خداست،در طول زندگی مدام میگیم خدایا دوستت دارم خدایا عاشقتم تا ی چیزی میشه شکایت میکنیم پیشش!مثل اینه فرد مورد علاقت هی بگه دوستت دارم،بعد تا ی چیزی میشه هی شکایت کنه،میبینی چقدر بده؟؟

این همون سختیه

حالا نعمتا،،،وقتی عشقت ثابت میشه ب خدا اون دیگ همش هواتو داره بهترینارو میده بهت...قبلشم ب خاطر عشق خودت هواتو داشته هاااا😉ولی حتماا وقتی دوطرفه باشه علاقه بیشتر حواسش بهته

تونستم قانع کنم؟هر سوالی شکی داری بگو ی مثال واضح تر بزنم

شما سوال کردی اساس نعمت و سختی چیه و چه قانونی داره ببین گلی همونجور ک میدونیم خدا از روحش خودش در ...

آها درسته متوجه شدم 

ممنونم عزیزم😚❤🌸🍃