2777
2789
عنوان

تا حالا شدع.../

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 254 پست
نمیخوام‌خودمو تعریف کنم اما من ی اخلاقی دارم هیچوقت راضی نمیشم‌کسی از من ناراحت بشه تو این چن وقته ...

ایسان من میشناسمت خب 

خوبم میدونم ادما چجور رنگ عوض میکنن اگ تو خبر داشتی از زندیگ واقعیم و میدیدی چقدر نارو زدن بهمون بم حق میدادی این همع بدبینی 

لغو نمیزنم قهر نکن 

نگار کجاس 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ایسان من میشناسمت خب  خوبم میدونم ادما چجور رنگ عوض میکنن اگ تو خبر داشتی از زندیگ واقعیم و می ...

فدات بشم. نمیدونم گذاش رف .بیاد حرف میزنم‌باهاش. 

من از برادر خودم‌نارو زدم‌چی‌میگی‌ژینا؟😞

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات بشم. نمیدونم گذاش رف .بیاد حرف میزنم‌باهاش.  من از برادر خودم‌نارو زدم‌چی‌میگی‌ژینا؟😞

نمیدونم چی بگم بخدا 

من ک دیگ ب هیچکی اعتماد ندارم هیچکی

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

دوس دارم برم ی جایی ک هیچکیو نبینم/ اینجورم شدی؟/

بله😕

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

نگاری🥺

چیشدع

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
اعصابم خرد شد ن ناراحتیم فرق دار  خودمم میفهممت  ار حق داری  پدرت زن گرفته؟

هعی....عارع همون سال اول زن گرف.....خوبع زن بابام ولی خو هیچکی مادر نمیشع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
همه‌ چی‌مرگ نیس. قول میدی  این تاپیک رو بترکونی  یا بیا خصوصی حرفا بزنم بهت ببین من‌ف ...

دورازجونت#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من معمولا این موقع ها میخوابم ک فقط بگذره

دیقا/

هعی....عارع همون سال اول زن گرف.....خوبع زن بابام ولی خو هیچکی مادر نمیشع/

ار نمیش 

نکرانت شدم هی سراغتو گرفتم یهو میزاری میری خو ادم دلش هزارتا راه میرع

دورازجونت#  

کجا رفتی غیب شدی😒😒😒

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
نگاری🥺 چیشدع

خوبم ابجی/

خوبم ابجی/

نه نیستی

چی شدع مگه🥺

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
ار نمیش  نکرانت شدم هی سراغتو گرفتم یهو میزاری میری خو ادم دلش هزارتا راه میرع

رفتم تو تراس اول یکم نشستم یخ زدم اومدم تو اتاق درم بستم حس هیچی نداشتم فق زیر پتو....اصن حوصلع سایتم ندارم خخ......ژینا اینجوری شدی بعدش خوب شدی ابجی؟/

کجا رفتی غیب شدی😒😒😒

شرمندع یکم رفتم تو تراسو اتاقم تکو تنها/