2777
2789
عنوان

تا حالا شدع.../

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 254 پست
هه ژینا درخواست دوستی قبول میکرده و خبر نداشتیم پس فقط واسه منه ک.......

😂😂😂😂ن بخدا 

اصلن قبول نمیکنه نکبت

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ب خاطر اشتباه ی دکتر پر کشید..../

وای وای 

ی لحظه روح از تنم رفت ب مولا 

تسلیت میگم 

حتی تصورشم خیلی دردناکه  لال شدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صبح قلبم درد میکرد ایسان/ اصلا دیگ نمیکشم/

میشه  تو خصوصی بگی برام.

مطمئنم بدتر از من نکشیدی😊

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ببینم چیکار کردی🤔🤔🤔🤔

چیو ایسان

بعدش لغو میزنما خودت ک داستانو میدونی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وای وای  ی لحظه روح از تنم رفت ب مولا  تسلیت میگم  حتی تصورشم خیلی دردناکه  ل ...

شرمندع ک حالتو بد کردم/

میدونی....خواهرمم زود ازدواج کرد تنها تر شدم/

همیشع تنها بودم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
چیو ایسان بعدش لغو میزنما خودت ک داستانو میدونی

کدوم داستان  رو ژینا؟؟من چیزی نمیدونم ازت.

مجردی شمالی هستی شلوار قرمز داری😄

میشه  تو خصوصی بگی برام. مطمئنم بدتر از من نکشیدی😊

هعی#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
هعی#  

ببین نگار من صبح گفتم فقط درس فقط تلاش 

خودتو راحت کن

بشین‌اتاق ۲۴ ساعته بخون .انشالله سراسری ی شهر دور میوفتی .میری خلاص 

ببین نگار من صبح گفتم فقط درس فقط تلاش  خودتو راحت کن بشین‌اتاق ۲۴ ساعته بخون .انشالله سراسری ...

چی میگی ایسان...انگیزم صفرع صفر..دارم ب مرگ فک میکنم..بعد میگی حس درس خوندو داشتع باشم؟/

ی جوری شدم حوصلع اینجام ندارم/

شرمندع ک حالتو بد کردم/ میدونی....خواهرمم زود ازدواج کرد تنها تر شدم/ همیشع تنها بودم/

اعصابم خرد شد ن ناراحتیم فرق دار 

خودمم میفهممت 

ار حق داری 

پدرت زن گرفته؟

کدوم داستان  رو ژینا؟؟من چیزی نمیدونم ازت. مجردی شمالی هستی شلوار قرمز داری😄

خدا نگم چیکارت کنه🤦‍♀️داستانشو میدونی دیگ

چی میگی ایسان...انگیزم صفرع صفر..دارم ب مرگ فک میکنم..بعد میگی حس درس خوندو داشتع باشم؟/ ی جوری شدم ...

همه‌ چی‌مرگ نیس.

قول میدی  این تاپیک رو بترکونی 

یا بیا خصوصی حرفا بزنم بهت ببین من‌فکر کنم ب خودکشی یا تو

خدا نگم چیکارت کنه🤦‍♀️داستانشو میدونی دیگ

نوکشو بگو😐

درخواست دوستی هارو میگی؟؟

ژینا چند وقته منو اینجوری  شناختی؟؟ک فردا پس‌فردا من‌اون‌کارارو کنم؟مث‌اون دختره😑😑😐

نوکشو بگو😐 درخواست دوستی هارو میگی؟؟ ژینا چند وقته منو اینجوری  شناختی؟؟ک فردا پس‌فردا من ...

ن تو رو میشناسم 

همتونو میشناسم اونم مثلا میشناختم بی ذاتو هر چند خودش خودشو میچسبوند 

اینجام نبود ک اونجا بود 

باش قبول میکنم کار داری الان ؟

ن تو رو میشناسم  همتونو میشناسم اونم مثلا میشناختم بی ذاتو هر چند خودش خودشو میچسبوند  ا ...

نمیخوام‌خودمو تعریف کنم اما من ی اخلاقی دارم هیچوقت راضی نمیشم‌کسی از من ناراحت بشه

تو این چن وقته تو این سایت دیدی منو جاهای دیگه ن پست میذارم ن چیزی فقط با دوستام حرف میزنم

اگه احتمال میدی منم‌مث‌اون‌دختر باشم ک دستت دردنکنه

واقعا تو جای عمومی ک صد نفر نگا میکنن ادم نمیتونه چیزی بگه خصوصی خوبه ادم‌حرف‌میزنه. فقط برای حرف زدن میخوام ک

اما بعدش لغو بزنی نه😒

تو زندگیم یکمی میدونی چیشده.