2777
2789
عنوان

تا حالا شدع.../

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 254 پست
درکت میکنم منم تمام عمرم شاد بود بالای 7سال زجر کش شدم برا چیزایی ک حقم نبود هنوز دهن وا نکردم هنوزم ...

کاش دردش عشق بود فقط خودم میفهمش چون دردشو کشیدم

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درکت میکنم منم تمام عمرم شاد بود بالای 7سال زجر کش شدم برا چیزایی ک حقم نبود هنوز دهن وا نکردم هنوزم ...

بیا خصوصی ببینم‌عنتر

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

همتون خفه شین😊

این داستان ایسان عصبانی میشود😊

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

ن بحث عشقو عاشقی نیس..هیچوق اهل این کارا نبودم.....دیقا منم دوران خوشیم تا 7 سالگیم بود...بعد مامانم ی دلقک بودم ادا در میاورد/

الان فشار زیادی خونوادم دارن روم وارد میکنن.....هبچکب درکم نمیکنع.....حتی هدفایی ک داشتمو ی ماهع گور کردم...ی هفتس دیگ تشدید گرفتع همع چی...جوری ک هیچی شادم نمیکنع./

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بیا خصوصی ببینم‌عنتر

چرا چی شدع؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

همتون خفه شین😊 این داستان ایسان عصبانی میشود😊

چشم#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ن بحث عشقو عاشقی نیس..هیچوق اهل این کارا نبودم.....دیقا منم دوران خوشیم تا 7 سالگیم بود...بعد مامانم ...

مادرت چی شدع نگار؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اگ بخاطر همین مسخره بازیاتون یهو از سایت نرفتم...حالا بینین البته منکه براهیچکدومتون مهم نیسم .ن ...

چرا چرند میگی مهتاب؟😐

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
کاش دردش عشق بود فقط خودم میفهمش چون دردشو کشیدم

من نمیدونم چون برخورد نداشتم با نگار زیاد

مگه ما هممون خونواده روشن فکری داشتیم ک از هفت دولت ازاد بودیم.

چیزی میگفتیم‌برادر بزرگه رو ب جونمون‌مینداختن

مادرت چی شدع نگار؟

ب خاطر اشتباه ی دکتر پر کشید..../

چرا چی شدع؟

ببینم چیکار کردی🤔🤔🤔🤔

مگه ما هممون خونواده روشن فکری داشتیم ک از هفت دولت ازاد بودیم. چیزی میگفتیم‌برادر بزرگه رو ب ...

صبح قلبم درد میکرد ایسان/

اصلا دیگ نمیکشم/