2777
2789
عنوان

تا حالا شدع.../

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 254 پست
درکت میکنم منم تمام عمرم شاد بود بالای 7سال زجر کش شدم برا چیزایی ک حقم نبود هنوز دهن وا نکردم هنوزم ...

کاش دردش عشق بود فقط خودم میفهمش چون دردشو کشیدم

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم منم تمام عمرم شاد بود بالای 7سال زجر کش شدم برا چیزایی ک حقم نبود هنوز دهن وا نکردم هنوزم ...

بیا خصوصی ببینم‌عنتر

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

همتون خفه شین😊

این داستان ایسان عصبانی میشود😊

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

ن بحث عشقو عاشقی نیس..هیچوق اهل این کارا نبودم.....دیقا منم دوران خوشیم تا 7 سالگیم بود...بعد مامانم ی دلقک بودم ادا در میاورد/

الان فشار زیادی خونوادم دارن روم وارد میکنن.....هبچکب درکم نمیکنع.....حتی هدفایی ک داشتمو ی ماهع گور کردم...ی هفتس دیگ تشدید گرفتع همع چی...جوری ک هیچی شادم نمیکنع./

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
همتون خفه شین😊 این داستان ایسان عصبانی میشود😊

چشم#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ن بحث عشقو عاشقی نیس..هیچوق اهل این کارا نبودم.....دیقا منم دوران خوشیم تا 7 سالگیم بود...بعد مامانم ...

مادرت چی شدع نگار؟

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

اگ بخاطر همین مسخره بازیاتون یهو از سایت نرفتم...حالا بینین البته منکه براهیچکدومتون مهم نیسم .ن ...

چرا چرند میگی مهتاب؟😐

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

مگه ما هممون خونواده روشن فکری داشتیم ک از هفت دولت ازاد بودیم.

چیزی میگفتیم‌برادر بزرگه رو ب جونمون‌مینداختن

مادرت چی شدع نگار؟

ب خاطر اشتباه ی دکتر پر کشید..../

چرا چی شدع؟

ببینم چیکار کردی🤔🤔🤔🤔

مگه ما هممون خونواده روشن فکری داشتیم ک از هفت دولت ازاد بودیم. چیزی میگفتیم‌برادر بزرگه رو ب ...

صبح قلبم درد میکرد ایسان/

اصلا دیگ نمیکشم/