2777
2789
عنوان

تا حالا شدع.../

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 254 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از چی نگار  تموم میش این چیزام  سعی نکن گوشع گیر شی نمیخوام فاز نصیحت بردارم اما خب دوست ...

میدونی ژینا توی عمرم ن درددل کردم ن چس ناله ...سعی کردم همیشع شاد باشم...ولی چن روزع  تکست خودکشی نگا میکنم.....عصر پیش خواهرم بودم خندیدنشون حالمو بدتر کرد....ب ایندم فک میکنم غمم بیشتر میشع...اصلا هیچ احساسی ندارم...هیچی....سرتاپام مشکی پوشیدم بقران/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
😐😐😐😐😐😐😐😐😐نگار گوه نخور فدات شم لطفا باشه؟🙄

اگ بخاطر همین مسخره بازیاتون یهو از سایت نرفتم...حالا بینین

البته منکه براهیچکدومتون مهم نیسم .نباشمم چ بهتر😂😂

کاربرقدیمی
😐😐😐😐😐😐😐😐😐نگار گوه نخور فدات شم لطفا باشه؟🙄

چشم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ساکت میشی یانههه این اراجیف چیه بهم میبافی؟؟

شرمندع/

اگ بخاطر همین مسخره بازیاتون یهو از سایت نرفتم...حالا بینین البته منکه براهیچکدومتون مهم نیسم .ن ...

توروقران زر نزنید بسه دیگ تازه امروزه خوب شدم اون از نگار این از تو بخدا یهویی میزارم میرم مهتاب بهش بگو فاز غم برنداره جرش میدم 

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352

اره در این جور مواقع جلو اینه لاله گوشمو کشیدمو صدا بز دراوردم و خندم گرفت بعدشم خیر سرم من اینجا چیکارم؟ای ام کمدین😐😂💙

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
اره در این جور مواقع جلو اینه لاله گوشمو کشیدمو صدا بز دراوردم و خندم گرفت بعدشم خیر سرم من اینجا چی ...

دورت_قر_بدم#  

باید اینجوری بپرسی ک تا حالا شده حالتون خوب باشه

هه#  

میدونی ژینا توی عمرم ن درددل کردم ن چس ناله ...سعی کردم همیشع شاد باشم...ولی چن روزع  تکست خودک ...

درکت میکنم منم تمام عمرم شاد بود بالای 7سال زجر کش شدم برا چیزایی ک حقم نبود هنوز دهن وا نکردم هنوزم خندع هام بلند تره 

چون بهم زدی باهاش؟ب خودکشی چی فکر کنی نگار مگ ما چند سالمونه؟بسه بدرک ،بدرک ک رفت بدرک ک نموند 

ب این فکر کن ب بهترین ادما بزرگتر از مام خیانت میش 

میدونی چیع نگار ادمایی ک خوبن ادمایی ک خالصن این بلاها سرشون میاد چون هیچ ادمی نمیتونه از پس خوبی های اونا بر بیاد 

بخدا نگار شاید تجربع عشقی نداشتع باشم اما بخام زندگیمو برات وا کنم میگی تو زندع ای 

من بدترین ضربع هارو ب خودم زدم بدتریناشو الان مث سگ پشیمونم  

نمیزارم حالت بد باش 

نمیشناسمت اما پشتتم 

اینجا اومدیم ک کنار هم باشیم ن ک چرت بگیم و بخندیم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh