2777
2789
عنوان

تا حالا شدع.../

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 254 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن روزیع اخع/

صددرصد حامله ای  

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
زهر خررر مزخرف    /

😂😂😂ای بابا تو فقط بخند نفسم😍😍😍😍جونه دلم عمرم زندگیم😍😍😍😍مگ من مردم ک خواهرم ناراحت باشه جونم ب فدات 

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352

اهوم

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
نه فرار جواب نمیده، اینجوری علاوه بر اینکه بی آبرو میشی تا مریخ هم بری دنبالت میان، من شکایت و مستقل ...

هعی..../

کلا نمیخام هیچکیو ببینم/

هیچوقت اینجوری نبودم..حس میکنم ی غمم بزرگی دارم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
جدی؟/ ادمی نیسم هیچوقت چس ناله کنم و دپ باشم..چن روزع اهنگ غمگین گوش میدم..دوروزع هیچی سر ذوق نمیار ...

عزیزم من خیییلی آدم موفق و خوشبختی از هر نظر هستم 

از ظاهر و کارو خانواده بگیر تا درس ولی چند وقته حالم خوب نیست و خیلی فکرم درگیره با اینکه هیچ مشکلی نیست

حوصله کاری رو ندارم 

منکه روز جمعه ساعت ۷ بیدار بودم الان تا۹ میخوابم

اما امروز صبح وقت مشاوره داشتم رفتم یکم حرف زدم با روانشناس و یکم عصر رفتم قدم زدم و الان دارم سعی میکنم که اصلا ناراحت و تولک نباشم

تو هم میتونی فقط سعی کن تحرک داشته باشی

فیلم طنز ببین

قدم بزن

گلدون بذار توی اتاقت و بهشون برس

به خودت برس

کتاب بخون 

تو خودت باید حال خودتو خوب کنی

😂😂😂ای بابا تو فقط بخند نفسم😍😍😍😍جونه دلم عمرم زندگیم😍😍😍😍مگ من مردم ک خواهرم ناراحت باشه جو ...

اخخخ موهای تنم سیخ شد😐😂😂😂

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
من نگار خودمو میخوام ک تا یچی میگفتیم هر هر میخندید😒

کاش ادا دراوردنم بلد بودم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
😂😂😂ای بابا تو فقط بخند نفسم😍😍😍😍جونه دلم عمرم زندگیم😍😍😍😍مگ من مردم ک خواهرم ناراحت باشه جو ...

خدانکنع دورت بگردم....نگو اینجور...هوووف نفس..حالمو هیچوقت برا دشمنمم نمیخام/

کاش ادا دراوردنم بلد بودم/

زیاد خونه میمونی بخاطر کرونا؟

الان دیگه همه انقد خونه موندن افسرده شدن بخدا

سخت نگیر

وظیفه ی ما الان فقط چی میتونه باشه ب نظرت🤔😀😀😀😀😀😀😆😆😀نگار مث خر بخنده

از اون فحشای من درواردیم بدمش؟😒😂

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4