2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استارتر عزیز با اجازت ی سوالی داشتم اینجا بپرسم لدفا. چرا ی کاربری نظراتش ت تاپیکا هست اما وقتی وار ...

کاربریش پوکیده فرزندم 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
ناموسا میام تاپیک پربازدید فقط صلوات میفرستم حالا بی زحمت ی صلوات بفرستید شوخی# 😂

حالا یه ثوابی هم این وسط میکنی 😅😅😅

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
اگر پر بازدید شد توروخدا برای نرفتن ابروم و رسیدن به حاجتم دعام کنید😞😭😔

خدا بهت آرامش بده ، عزیزم نگران نباش خدا بزرگه انشاله که اتفاق بدی واست نمی افته

نه توقع زیادیم نیست والا مگه این تاپیک از تاپیکای پر بازدید چی کم داره همه شون چرت و پرتن😂

دقیقااا من هنوز ک هنوزه اون تاپیکه ک طرف نوشته بود هندزفری میزارم میرم تو توهم و یادم میاد اصلا تعجب میکنم ک چرا باید پربازدید بشه تازه هیشکیم نترکوندش😐

الهــــی؛؛ این بنده چه داند ڪه چه مے باید  جُست؟ داننده  تویے ، هر آنچه دانے  ، آن ده....♥️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز