2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یه دستشویی راحت نمیتونم برم دلم برا دوساعت خواب راحت بدون اینکه تیکع تیکه بیدارشم تنگ شده دلم برا آرامش تنگ شده دلم‌ براعشقولانه هام باشوهرم تنگ شده چرا اخه یه موجود کوچولو دوستداشتنی انقد زندگیو بهم میریزه واقعا خستم کاش اصلا نازابودم هیچ وقت بچه دار نمیشدم

تاریخ شروع13.11.1400 وزن شروع96,400 تاریخ وزن کشی بعدی 20 همین برج وزن جدیدمو یاداشت میکنم دعا کنید بتونم خوب کم کنم 
وای دختر من دوماه دیگه میشه دوسالش یکمیییییی راحتم گذاشته تو دسشوییم ارامش نداریم

ینی فکرشم نمیکردم

من همیشه اونایی ک میگفتن بابچه نمیتونیم بریم دستشویی و گریه میکنه رو مسخره میکردم 

دقیقا خودم تووهمون حالتم

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
منم یه دستشویی راحت نمیتونم برم دلم برا دوساعت خواب راحت بدون اینکه تیکع تیکه بیدارشم تنگ شده دلم بر ...

وای اینجور نگوووو

ما هم همه چیمون بهم ریخته

با بچه هیچکاری نمیتونیم بکنیم

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️