mahdie_ch مدیر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 عنوان دیونه شدم دیگ🥶 | مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 15 پست جاریم طبقه پایینه بچه هاش مدام دارن میدون ویاطناب میزنن..بخداپریشب فکرکردم زلزله اومده ساعت۱۲شب انقدترسیدم قلب مثل چی میزد..شوهرمم ک هیچی نمیتونه بگه ب داداشش..منم ازاون بی زبون تر..چقدرسخته همسایه آشنا😣😣 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍 1399/09/26 | 21:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 چقدر سخت میگیری خب بچن مجسمه که نیستن الان اصلا نمیشه رفت بیرون حداقل انرژیشون تو پارک تخلیه کنن&nbs ... اخه خیلی بدصدامیاد بخدافکرمیکنی داره زلزله میادتخلیه کنن ولی نه اینکه یکسره بدون..ماچه گناهی کردیم گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍