2777
2789
عنوان

بیاییییین بگین چه جوری با نی نی سایت آشنا شدینن 😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 149 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوبه خیلیا رو از سینگلی نجات دادی ک 😍😂

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
😂😂😂😂نچ نچ من فقط مال سامرمم😍😍😍😍

بیخود تو فقط مال خودمی ناز نکن 😂😎😍

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
نچ😂😂

کتک با دمپایی ابری خیس راحت تری یا با دسه جارو 😒

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
گشنمه 😐

تو جون بخاه عجقم 🌮🌯🌭🍗🍗🍗🍗🍖🍖🍖🍖🍖🍟🍟🍣🍠 از لاکچری ترین رستوران برات سفارش دادم بخور نوش جونت 😎😘😍

تو جون بخاه عجقم 🌮🌯🌭🍗🍗🍗🍗🍖🍖🍖🍖🍖🍟🍟🍣🍠 از لاکچری ترین رستوران برات سفارش دادم بخور نوش جو ...

گوشت دوست ندارم🤢🤢🤢🤢عخی😂😂

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
گوشت دوست ندارم🤢🤢🤢🤢عخی😂😂

چی دوس داری پس بگو همونو سفارش میدم 😎😂

فدات الی جون ک تگم کردی🙌🏻😎

ایشالا عروسی داداشت جبران کنیم🤣❤️

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
فدات الی جون ک تگم کردی🙌🏻😎 ایشالا عروسی داداشت جبران کنیم🤣❤️

😂😂😂😂 خودت که عروسی خانم 

😂😂😂😂 خودت که عروسی خانم 

اون ک بهلهههه 

رقص عروس خاهر شوهری💃🏻😎🙌🏻🤣🤣😻

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯