2777
2789
چقدر خدب احساستو میفهمم البته من داداشمو از دست ندادم.ولی تومرزش بودم.چون رفته بود مدافع حرم بشه ی ...

بچه بودم ازدستش دادم ولی هنوزنبودش حالم خراب میکنه

یک موبلندهمیشه خوش قلبه همیشه جذابه همیشه باحاله همیشه مهربون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرااخه اگرخدایی هست چراعزیزامون میگیره

ای بابا درد زیاده کدوم رو بگم 😐

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
بچه بودم ازدستش دادم ولی هنوزنبودش حالم خراب میکنه

آره عزیزم میدونم خیلی سخته ولی میدونی که کاریش نمیشه کرد تو باید محکم باشیم برای زندگی آینده است به نظرم اگه الان داشت تورواینجوری افسرده ببینه خوشحال میشه من میگم تلاش کن تا زنده ای تلاش کن به جای آرزوی مرگ کردن تلاش کن ساخته میشه این زندگی بدست تو فقط ساخته میشه عزیزم ببخشید من فعلاً باید برم اگه مایل بودی بازم باهم حرف میزنیم

خدا به اندازه ی تحمل و ظرفیت هرکسی نگاه میکنه... بعدشم مگه دنیااومدیم واسه عشق و حال؟!؟! بدبختی ای ...

۶سالم بودداداشم فوت کردزندگیم بود۱۷سالم بودبابام گندزدبه زندگیم شوهرم دادتوسن ۲۱سالگی طلاق گرفتم اگرداداشم بودپشتم بوداجازه نمیدادپدرمادرم گندبزنن به زندگیم

آره عزیزم میدونم خیلی سخته ولی میدونی که کاریش نمیشه کرد تو باید محکم باشیم برای زندگی آینده است به ...

کاش زندگیم مثل این حرفاشیرین بود

میبی دردزیاده ولی الکی ادم امیدوارمیکنن

والا دروغ چرا منم چندساله یه چیزی میخوام به هر در و نذر د نیازی زدم نشد دیگه کارم به دعانویس ها رسید اونم بی فایده بود 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
والا دروغ چرا منم چندساله یه چیزی میخوام به هر در و نذر د نیازی زدم نشد دیگه کارم به دعانویس ها رسید ...

پس بدون خدایی نیس

پس بدون خدایی نیس

خدا هست شاید من خوب نیستم با کارام 😭

نیست دیگه خسته شدم صدبارهادست به خودکشی زدم

اینجوری نگو ،همیشه فکرمیکنم هیچ کسی به اندازه خودم سختی نکشیده ولی زندگیم درآخرشکرخداتغیرکرد ،خدابزرگه صبورباش

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش