سفارش کافی شاپ بود کیک شکلاتی خیس با باترکریم شکلاتی و پای سیب
از عطر پای سیبش هلااااکم هلاک رو دست نداره.رسپیش داخل هایلایت پیجم هست تو تاپیکامم هست
الان لینک میذارم
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
نفرین_عامون_بر_تو_باد# نکننننننن این کارو اون سمت راستیه با روانم بازی کرد &nb ...
ژووون فدای روانت صرفا جهت بازی با روح و روان بود دیگه😅😅🤣🤣🤣برو خواهر دوتا تاپیک قبلی رسپی کیک شکلاتی گذاشتم بردار درست کن حال کن
زومبا کار میکنم 🤸♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم 👗 زبان بدن بلدم 👀👅 اشپزیم زبانزد👩🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘♀️