2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 168 پست
زودپز یه وسیله خیلی ضروریه مخصوصا برای خانم های که شاغل هستن زودپز اگر برقی داری که عالیه برو حتما ب ...

وای زود پز یکی از بهترین وسیله ی اشپزخونه هست من اگر نباشه دیونه میشم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شیر برنج درس کن یا شیر خالی نون ریز کن بخور خوب شی

چندروزه دارم دمنوش سوپ همه کارمیکنم نمیدونم چراطولانی شد شایدم کروناباشه البته من هرسال اینموقع سرمازیادمیخورم توکل بخدا شیروزنجبیلم خوردم 

حمدوسپاس پرورگارم 

اسی این چه تاپیکی بود زدی هوس همه چی کردم،🤩🤩

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت
پسر داری عزیزم من ک هنوز تو رختخابم جلو تلویزیون جا پهن میکنم 24 ساعته همینجام😂

ن گلم دختره خخ اشتباهی تیکر پسر زدم نه من خیلی زرنگ شدم کل کارام میکنم یکسره خونرد مرتب میکنم همه چی مرتبه ۲۴ ساعت 

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

الان دلم کوفته خواسسسست

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت

کیک پختم 

ولی شوهرم کاملم خودش کیکو  بخوره بازم حتمن شام میخاد گشنش میشه جدیدن 

بهش گفتم شام نداریم کباب بگیر   کاش بگیره

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
چندروزه دارم دمنوش سوپ همه کارمیکنم نمیدونم چراطولانی شد شایدم کروناباشه البته من هرسال اینموقع سرما ...

شب موقع خواب هرشب ابلیمو و عسل و اب ولرم بخوز یکمم داخلش فلفل سیاه بریز  

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

وای زود پز یکی از بهترین وسیله ی اشپزخونه هست من اگر نباشه دیونه میشم 

وای منو چقد نجات داده...میشینم پای گدشی دقیقه نود میرم سراغ زودپز...من یبار توش برنج دم گذاشتم😂