2777
2789

تاپیکام و هرچی که لازمه رو بگردید بگید بهم می خوره چه شخصیتی داشته باشم؟چند ساله باشم و چه جور آدمایی دوسم داشته باشن ؟اصن کدوماتون خوشتون میاد ازم؟اگه بدتونم میاد بگین راست راستشو بگین لطفا😘😘😉😉😊😊

سلام

اسی جاان ببخشییید

خانما شرمنده میشه دوتا تاپیک آخرموگزارش بزنین

بعد گزارش لایکم کنین

شرمنده

فقط َسه چهار نفر مونده ک گزارش بزنن ک دیگه حذف بشن

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط عکس

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

به نظرم یا کیپاپری یا کیدرامر شایدم هر دو🤔

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

درباره ما چی فک کردی😂😐

تاپیکاتو بگردیم ؟؟؟؟

هستم_ولی_خستم#  

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

اوم بزار حدس بزنم 

یکم پرخاشگری 

احساسی 

زود از کوره در میری 

استرسی هسی😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیکاریم ناموسا بریم تاپیکاتو ببینیم شخصیتتو حدس بزنیم

هرکی دلش خواست عزیزم تازه واردم تاپیکام بازدید نداره اصن می خواستم نظراتتون رو بشنوم و ببینم چی کار باید بکنم که جذاب تر بشه تاپیکام

اوم بزار حدس بزنم  یکم پرخاشگری  احساسی  زود از کوره در میری  استرسی هسی😂

اینا بیشتر منم😂😂😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️