2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان خانه داری؟،، 

بله عزیزم 

گاهی میرم تو فازش یه هفته ای حالم خراب میشه و افسرده ام بعد خوب میشم 

الان واقعا کل روز تو خونه در حال بدو بدو ام وقت اضافه هم ندارم سه تا بچه دارم

ولی ته دلم همین حسو دارم

کم کم بهتر میشی 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اسی من باینکه مجردم.همیشه کلی کاردارم شماچجوری اقدر وقت خالی داری

منم مجرد بودم وقت خالی نداشتم 

درس دانشگاه کلاس 

کاربیرون و..شاغل بودم 

عزیزم همسرم هر روز هفته سر کاره 

بچه ندارم 

خونمون همیشه تمیز مرتبه 

هر وقت لباس بشورم همه اتو و مرتب میره تو کمد هر روز ی گوشه خونه رو میریزم و مرتب میکنم 

چیزی به اسم خونه تکونی ندارم 

تمام دستمال دستگیره اسکاج خونه رو خودم درست میکنم 

هر هفته خونه جارو برقی گردگیری میشه 

هر ۲ یا ۳ ماه پرده ها رو میشورم

هر ماه یخچال تمیز میشه 

هر ۲ الی ۳ ماه فریزر تمیز میشه 

هر هفته سرویس بهداشتی میشورم 

هر ماه حداقل یک بار طروفی رو که میشه باسیم ظرفشویی شست مثل ظروف روحی ...سیم میزنم 

و....

بازم وقت اصافی دارم😭😭

همچنین شما  من تنهام  بچه ندارم

عزیزم 

خودتو مشغول کن

فکر کن 15 سال پیش من تو شرایط الان تو بودم

گوشیا هوشمند نبودن

خیلی چیزا فرق می کرد 

صبح تا شب دلمرده و افسرده فقط دراز می کشیدم.گاهیم گریه می کردم 

انشالله دور و برت شلوغ میشه نی نی میاری یادت میره 😍😍

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ممنونم  دعا کن برام

انشالله عاقبتت بخیر باشه عزیزم😘

شوهر من که می گه بی عقلی اگه یه درصد همچین فکرایی کنی 

نشستی تو خونه😂😂

داری خانمی می کنی 

خبر نداری اونایی که شاغلن چه سختی و عذابی تحمل می کنن

انشالله عاقبتت بخیر باشه عزیزم😘 شوهر من که می گه بی عقلی اگه یه درصد همچین فکرایی کنی  نشستی ...

دور از جونت 

اخه من شاغل بودم ..درس میخوندم درحین کار....فعالیت های دیگه...فعال فرهنگی دانشگاه.....سردبیر نشریه دانشجویی ...تو خیربه فعالیت داشتم ....

البته من تو مدرسه بودم یعنی نصف روز 

حالا خونه ام و این سختمه ....تنهایی و...