2777
2789
عنوان

بیاین از آرزو هاتون بگین،🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 39 پست
البته افکار منفی هم جذب میشن هر چند دیرتر، اینم بهش رسیدم، بعد از تولد پسرم دو تا سقط داشتم، اینم نت ...

انشاءالله

من یه ترانه سرام ،اگه کسیو میشناختید که خریداری کنه لطفا بهم اطلاع بدید🥰🥰🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تولد شوهرم پری‌ود نشم  

این آرزو نیست

فان_بود#  

آرزوم اینه که کسب و کار همسرم به خوبی باشه و همیشه باهام مهربون باشه

لطفا امضامو بخون👇🏻🌈سلام☺️من @عروس_کوچولو_هستم🍂عاشق همسرمم👸🏻🤴🏼قراره عید عروسی کنم👰🏻من همیشه انرژی دارم⚡خیلی شیطون و پایه ام🤪تو امضایه هر کی ببینم صلوات یا دعا بخواد با خوبی براش دعا میکنم😌🌸با همه نی نی سایتیا مهربونم همتونو آبجی صدا میکنم🥂#منم_عروس_میشم   میشه واسه زودتر رفتن سر خونه زندگیم و زودتر عروس شدنم یه صلوات بفرستی آجی؟  مرسی🌿❤
تولد شوهرم پری‌ود نشم     این آرزو نیست فان_بود#   آرزوم اینه که کسب و کار همسرم ...

😂😂😂

انشاالله 💖

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖
😂😂😂 انشاالله 💖

مرسی

بازم تایپک زدی صدام کن یادت نره ها♡

لطفا امضامو بخون👇🏻🌈سلام☺️من @عروس_کوچولو_هستم🍂عاشق همسرمم👸🏻🤴🏼قراره عید عروسی کنم👰🏻من همیشه انرژی دارم⚡خیلی شیطون و پایه ام🤪تو امضایه هر کی ببینم صلوات یا دعا بخواد با خوبی براش دعا میکنم😌🌸با همه نی نی سایتیا مهربونم همتونو آبجی صدا میکنم🥂#منم_عروس_میشم   میشه واسه زودتر رفتن سر خونه زندگیم و زودتر عروس شدنم یه صلوات بفرستی آجی؟  مرسی🌿❤