2777
2789
نه ذیگه وقتی میگم ده روز مونده به پریود بعدی نخورید برا اینه که انقدر گرمه که بچه رو سقط میکنه  ...

مرسی عزیزم این ماه باردار نشدم از روز اول پری میخورم تا 10 روز مونده به پری قطعشون میکنم 

بهم قرص اهن و متفرمین داد اما حالم بد میشه میخورم تازه لاغرم هستم ویتامین ای

متفورمین فقط به تپلا میدن انگار

مگه قند داری

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی ۶سال ازدواج کردم دعا کن بمونه برام راستی پریودم همیشههههههه نامنظم بوده یعنی همیشهههههههه تنب ...

بخدا انقدر خوشحال شدم گفتی مو به تنم سیخ شد میمونه خیلی مراقب خودت باش منم برات دعا میکنم اگه بازم تجربه داری بهم بگو 

مرسی عزیزم این ماه باردار نشدم از روز اول پری میخورم تا 10 روز مونده به پری قطعشون میکنم 

مثلا اگه دوره هات۳۰روزه از روز یک تا ۲۰بخوز 

صبح ناشتا 

شوهرتم بخوره عالیه 

پیاده روی هم تو خونه برو 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
بهم قرص اهن و متفرمین داد اما حالم بد میشه میخورم تازه لاغرم هستم ویتامین ای

راستی اسید فولیک یک حتماااااااا بخور

متفورمین فقط به تپلا میدن انگار مگه قند داری

نه خداروشکر سالم سالمم اما تجویز کرد من نمیخورم حالم بد میشه میخوام برم پیش یه دکتر دیگه یکی از دوستام نه ماه یکبار پرید میشد بعد عروسیش سریع باردار شد شمارشو ندارم که ازش اطلاعات بگیرم حالا کاری و که گفتی انجام میدم اگه از الان بخورم تا پریدی ده روز مونده به پریدی احتمالیم تاثیر میذاره

بخدا انقدر خوشحال شدم گفتی مو به تنم سیخ شد میمونه خیلی مراقب خودت باش منم برات دعا میکنم اگه بازم ت ...

شوهرت بره آزمایش اسپرم بده 

اگه سالم بود که تا عکس رنگی بندازی مامانی 

اگرم نبود تقویتش کن و برو عکس رنگی 

عکس رنگی خیلی کمکت میکنه 

فقط اکه خواستی بری تو نت در موردش چیزی نخون بیا خودم بهت توضیح میدم

شوهرت بره آزمایش اسپرم بده  اگه سالم بود که تا عکس رنگی بندازی مامانی  اگرم نبود تقویتش ...

کاری که اکه من زودتر انجام میدادم الان بچم پنج سالش بود

چه مقدار سیاه دونه و عسل بخورم

نصف قاشق غذاخوری سیاهدونه 

نصف بقیشو عسل 

یکم بدمزست با آب زود قورت بده

چه مقدار سیاه دونه و عسل بخورم

یادت نره ده روز مونده به پریود بعدیت نخوریاااااا 

خیلی قویه 

به شوهرتم به زور یده

حالا برا شوهرت اگه نخورد میتونی بریزی رو خرما بهش بدی به زور

دکتر واسه  من اسید فولیک 5 داده فرقی هم میکنن  1 با 2؟

فامیلی با شوهرت؟ یا سندروم داون دارید تو فامیل؟

2790
2778
2791
2779
2792