2777
2789

من ساعت یک ربع ب پنج بلیت دارم میرم خونه مادرم شهرستان...بعد شوهرمم خیلی ادعاش میشه ک بدون من سختشه و اینا ولی درعمل اینجوری نیست ...امروز ساعت ۱۰ بدوبدو ازخونه زد بیرون ک کاراداری دارم بعد ساعت۱۱ گفت برم بانک میام خونه...خلاصه هرچی زنگ زدم حواب نداد منم ازصب حسابی کارکردم ک ناهارم قورمه سبزی گذاشتم حاضره...

بعد خلاصه رفتم نگاه کردم دیدم بله رفته درمغازه داداشش داره واسه اون حمالی میکنه چون داداش زرنگش شاگرد نمیگیره ک پول نده بابای بیچارش میره کمکش میکنه کارشم سخته میوه فروشیه ...بعد ساعت ۱ زنگ زدم ب باباش گوشی دادو ب شوهرم میگم چرا خبر نمیدی گوشیتو برنمیداری میگه اومدم کمک داداشم گناه داشت...حالا روزای دیگه تا ۲ ظهر خوابه هاا امروز رفته کمکش ...بعد گفت ی رب دیگه میام هنوز نیووومده😤😤😤😤ناراحتم ک ۲ ساعت دیگه حرکت دارم حتی نیومده ناهار بخوریم...تازه روم به دیواز مطمعنم قبل حرکت....هم میخاد ازم هول هولکی....حالا عصبی شدم ک منو مث ابزار استفاده میخاد بکنه ...دیشب چون سر درد بودم گفت باشه فردا ... گفتم مگه ابزارم گف اره همین طور ک من ابزار پول دادنم توام ابزاره...😤😤😤😤😤اه چیکارکنم 

همون بهتر بزارش برو والا

مردا همینن کلفت خونوادشونن

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف آخرشون بسیار بسیار زشت بود و من بودم حتما بررسی و گفتگو میکردم که چرا همسرم همچین حرفی میزنن و چرا فکر میکنن من ازشون بعنوان ابزار پول گرفتن استفاده میکنم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

منم بودم ناراحت میشدم ولی میگذره 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

جریان دیشبو خوشم نیومد

من باشم خودم نهارمو میخورم بدون اینکه بهش بگم و اینا لوازممو برمیدارم تاکسی میگیرم میرم

خودتو بهش وابسته نشون نده

قهرم نکن.خیلی معمولی باش

فقط خواستم اینو بگم که ، ادما عوض نمیشن خواهشا قبل ازدواج یه دو دو تا چهار تا بکنید ببینید طرف چقدر ارزش براتون قائله چقدر درکتون میکنه چقدر دوستون داره اولویت چندمش‌ین مجرد# های گل

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست