2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=168778849]آره در اصل ۹ هفتمه ولی جنین رو ۶ هفته وایساده گفت فاقدfhrیعنی قلبش تشکیل شده بعد متوقف شده اینو گفت؟

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
چند سالتونه؟

32منم بچه اولم بود سقط شد طفلی 

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
نمیدونم گفت خواستی برو ساکشن بیمارستان.میترسم دیگه باردار نشم بچه اولمه

منم بچه اولم بود .۸ هفته .ولی دکتر قرص داد و تو خونه خودم انجام دادم .چون درد و باید بکشی بیمارستان هم بری کاری نمیکنن .چون نمیشه از مسکن و اینا استفاده کرد 

نه اصلا تشکیل نشده

به نظرم باز یه هفته صبر کن معمولا از روز اول پریودیت حساب میکنن یه هفته چیزی نیست 

منم بچه اولم بود .۸ هفته .ولی دکتر قرص داد و تو خونه خودم انجام دادم .چون درد و باید بکشی بیمارستان ...

قرص چی؟

۳ هفته هست که رشدش متوقف شده

اوکی

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792