2777
2789
عنوان

مجردم ولی دلم بچه می خواد 😯🥴

2781 بازدید | 82 پست

این چه نوع بیماری هست به نطرتون؟؟ 😐😂😂

همیشه از قدیم خییییلی بچه و مادر شدن رو دوس داشتم ولی اصلا ازدواجی نبودم. یه چن سال هم هست علاقه دارم به ازذواج ولی فقط  با کیس خیلی خوب که خیلی به دلم بشینه. خواستگارام به دلم نبودن....حالا یه مدته عجیییب دلم می خواد مادر باشم و.... در حالی که اصلا شوهر ندارم. کاش لااقل  میشد بدون شوهر....😂😂😂نخوندین ازم. خب بچه دوس دارم 🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برو مهدکودک مربی شو

از هرچی بچه س متنفر میشی

🤣🤣

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

برعکس من.دلم مخیاد ازدواج کنم ولی صدسال بچه دار نشم

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 

تا حالا شده چند روز یه بچه پیشت باشه و سختیاشو از نزدیک ببینی یا همیشه فقط در حد ۱،۲ ساعت یه بچه گوگولی دیدی و دلت ضعف رفته براش؟

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush