2777
2789
عنوان

صورتم سوخت😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7855 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه بزن.وازلین اینجاجواب میده.من بچم سوپ ریخت روش قشنگ دست وپاش سوخت.همون لحظه وازلین بارونش کردم.به طور معجزه آسایی هیچ لکی نموند

لمس کردن، اولین راه ارتباطی ماست. ایمنی، امنیت، آرامش. همه در نوازش ملایمِ یه انگشت خلاصه میشه. یا تماس لب‌ها روی نرمی گونه، وقتی خوشحالیم بینمون ارتباط برقرار میکنه. وقتی ترسیدیم بهمون جرأت میده. وقت شور و اشتیاق و عشق هیجان زدمون میکنه.نیاز داریم کسی که دوستش داریم همچین لمسی رو بهمون بده. به همون اندازه‌ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. من هیچ وقت اهمیت لمس کردنُ نفهمیده بودم. لمس کردن او. تا وقتی دیگه نداشتمش. پس اگه داری این امضارومیخونی و تواناییشو داری، اون پسرو لمس کن، اون دخترو لمس کن. زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای حتی 1 ثانیه‌اشم از دست بدی.(دیالوگ فیلم 5 فوت فاصله👌)

آلفا بخر و بزن  ک ابه رو اتیش

یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...

اگه تازه سوخته سریع رب بزن.من پریشب مرغ سرخ میکردم روغن مرغ داغ داغ پاچید رو دستم سریع رب زدم ن جاش موند ن سوخت ن تاول زد

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

تجربه شخصی....همین الان روشو عسل طبیعی بزن روزی چها بار بزن جاش نمیمونه تضمینی

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

من دستام و سینه هام با زودپز سوخت 

روغن محلی با سقز غاطی کردم زدم روش دو روزه پوست انداخت اصلا ی ذره هم جاش نمونده 

سقز  بزا آب بشه با روغن محلی غاطی کن 

معجزه میکنه

از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید
آخه چطوری

فکرم درگیر بود‌  

سیب زمینیا خیس بودن انداختم تو روغن داغ 

روغن پاشید تو صورتم بیشتر از ده جا سوخت

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

فکرم درگیر بود‌   سیب زمینیا خیس بودن انداختم تو روغن داغ  روغن پاشید تو صورتم بیشتر از ...

وااای عزیزم 

پماد آلفا هم خوبه 

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید.