تروخدا تااخر بخونین وراهنمایی کنین واقعا من خودم تو این مدت کرونا خیلی رعایت کردم خونه هیچکس نرفتم اماخونوادم ک شهر دیگه ان دو سه بار اومدن منم رفتم خونشون الان هفته دیگه نمیدونم بر چ مبنایی پسر خالم جشن عروسی میخواد بگیره خونشون شهر ما حالا مامانم زنگ زده امروزگفته ما شاید بیایم بریم جشنشون کلا سرهم ۸۰مفر دعوتین منم گفتم مادر من هرچی نباید بریم منکه نمیرم اما اگه بیان حتما میخوان خونه من بیان چون جایی نیس ک بعد جشن برن چیکارکنم چطور بگم نیاین خونم اخه من خودم نمیخوام برم عروسی اونا برن بیان خونه من بازم خطرناکه
یعنی خودت اصلا بیرون نمیری براخرید؟شوهرت بیرون نمیره،؟فقط راه انتقالش خانوادتن؟،
عزیزم اگه خانوادم بخوان از خونشون بیان پیش ماهیچ اشکالی نداشت اونا میخوان بیان برن جشن عروسی از اون وربیان خونه ما بخوابن وبمونن تا فرداش من خودم نمیخوام برم جشن پسرخالم اونا برن ممکنه ناقل بشن من مریض شم و چن نفر بعد من هم مریض شن واقعا این انصاف؟
خب پس انقدر نگو زشته مادرته جای اینکه عذاب وجدان بهش بدی کمک کن رک بتونه بگه نه و خودشو خانوادشو از ...
خوبه یبار گفتم اونم گفت اگه بیان چی بگم خجالت میکشم گفتم دیگه از در ک نمیتونی بندازی بیرون یباااااار گفتم ن هیییی لطفا قبل ج دادن خوب بخون نظرارو تو نظر خودتو بده راهکار بده تو بگو چرا افتادی بجون من
راهکار هم اینه وقتی جای شلوغ و دور همی دعوت میشن رک بگیم نه. اگرم نتونستین مجاب کنید نرن حداقل خواهش ...
ن ایشون میگن انگار خانوادش شهرستانن خب میخان بیان جشن حالا ب هرطریقی نیخاد سعی کنه نذارن بیان جشن ولی اگه بیان هیجا جز خونه این خانوم ندارن برن فرض کن یک روزم راه خونشونه میگی چیکارکنه