2821
2789
عنوان

دیجی کالا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2304 بازدید | 66 پست
خوب حالا چی بود؟ برا کی بود بسته ت؟ 

ی پلاک طلا...میخاسم کادو بدم یلدایی بمامانم

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
ی پلاک طلای کوچیک برامامانم خریده بودم شب یلدایی دیجی کالا زده ارسال پستی تحویل ب پست...ی کد رهگیری ...

بابا منم خودم میرم تحویل میگیرم 

پست خیلی لفتش میده 

برو خودت بگیر فردا 

ربطی به دیجی کالا نداره 

کار پست طول میکشه و معطل میکنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی درخونتون نمیارن؟ باید خودت بری اداره پست تحویل بگیری؟

غلط میکنن نیارن پ پول پست براچی گرفتن😔😔😭😭فقد دیر میارن نمیدونم چ کنم

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
بابا منم خودم میرم تحویل میگیرم  پست خیلی لفتش میده  برو خودت بگیر فردا  ربطی به د ...

اخه من موقعیتشو ندارم 

نه عزیزم به خاطرکرونا خودتون بایدبری تحویل بگیری به من که ازپست پیام دادن خودم رفتم

پ پول پست چرا میدیم ما؟؟مرض داریم☹

واسه منم پیش اومده ی لباس که سفارش داده بودم تو کارتن نبود

کاش برامنم بیارن کارتون نداشته باشه ب جهنم

پ پول پست چرا میدیم ما؟؟مرض داریم☹

پول زیادی میگیره دزدشده من سی وخورده ای دادم برا اینکه تایه ماه هرچی بگیرم پستش رایگان باشه بازم پول پست راحساب میکردتازه یه ساعت دیواری گرفتم اصلامثل عکس نبودکوچیک ومات بود

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز