2821
2789
عنوان

دیجی کالا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2304 بازدید | 66 پست
همیشه همون تایمی که میگن میارن :/ چرا اینجوری شده برای شما؟ مگه چی بوده؟ آدرسو دقیق دادی؟

ی پلاک طلای کوچیک برامامانم خریده بودم شب یلدایی

دیجی کالا زده ارسال پستی تحویل ب پست...ی کد رهگیری مرسولم داده ک میزنم اینو میاره 

ماه 1399
موقعیت
ساعت
2
خروج مرسوله از منطقه پستی و ارسال به تهران،تهران،اداره کل تجزیه و مبادلات تهران
تهران،منطقه 15 پستي تهران،شرکت دیجی کالا
18:21
جمعه 21 آذر ماه 1399
موقعیت
ساعت
1
تهران،منطقه 15 پستي تهران،دفترپستی دیجی کالا منطقه
ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
برای منم قرار بود امروز برسه نیاوردن گفتن دوباره هماهنگ میکنیم

بکجا زنگ زدی؟؟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیشه خودت بری پست😐

اخه خیلی دوره من منطقه ۲۰اونجا ۱۵ خب اصلا نمیتونم

بچه ها مراحل سفارش از دیجی کالا چیه؟ میفرستن پست شهر؟ بعد چطور باید بفهمیم ک کی میارن؟ 

من ک از دیجی خرید کردم الان ب گوه خوردن افتادم امروز زنگ زدم پشتیبانی دیجی کالا میگه پست لج کرده شاید ۸روزه دیگه برسه بااینکه باید امروز میرسید دستم..خیلی بی مسئولیتن

دیجی کالا گف از ۸روزم اونور تر شاید طول بکشه😔

من جمعه از دیجی نلا سفارش دادم.شنبه داده بود پست تبریز امروز عصر به دستم رسید اصفهان.ایشالا از شمام زود برسه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

به این شماره 61930000

منم ب همین زنگ زدم اخه . چرا برا شهرستانو ارسال کردن برامنو نیوردن😔شانس ندارم من

ی پلاک طلای کوچیک برامامانم خریده بودم شب یلدایی دیجی کالا زده ارسال پستی تحویل ب پست...ی کد رهگیری ...

منم میخواستم هدیه بدم، کاش تا یلدا بیاد

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
من جمعه از دیجی نلا سفارش دادم.شنبه داده بود پست تبریز امروز عصر به دستم رسید اصفهان.ایشالا از شمام ...

من کد رهگیریم میزنم زده پست پیشتاز ...زنگم میزنم میگه بسته شما درمنطقه۱۵رویت شد ...خوشبحالت

منم ب همین زنگ زدم اخه . چرا برا شهرستانو ارسال کردن برامنو نیوردن😔شانس ندارم من

بازم تماس بگیر ببینن پیگیری انشاالله که میارن تا یلدا 

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
منم میخواستم هدیه بدم، کاش تا یلدا بیاد

بخدا برامن تایلدا نیاد زنگ میزنم پشتیبانی دیجی هرچی از دهنم دربیاد میگم 

کجا باید کد رهگیری بزنیم؟ 

خود دیجی کالا ی پیام میده . سفارش شمارو ب پست تحویل دادیم زیرشم لینک اداره پستو میذاره

2824
2823
2791
2779
2792