2777
2789
عنوان

ازتون کمک میخوام راهنماییم کنین

130 بازدید | 29 پست

مادرشوهرم تو زندگیم خیلی دخالت میکنه وقتی به همسرم میگم میگه اون مادرمه ونمیتونم بهش چیزی بگم بیش از حد اذیتم میکنه جوری که امروز به فکر خودکشی بودم از دستش

کاش میشد جامون رو با بعضیا عوض کنیمو بگیم اگه میتونی بشین و تحمل کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناموصا فازتون نميفهمم ميزارن خانواده شوهر هر چي بخوان انجام بدن!!!! اخه يني چي همچين دمشو ببر ديگ ف ...

اخه هرکاری میکنم دفعه بعدش بدتر میشه دیگه حتی به غذاخوردنمم گیرمیده میگه چرا اینو میخوری اونو نمیخوری خستم کرده

مگه چیکار میکنه که بخای خودکشی کنی نرو خونشون حرصم نخور

مشکل اینه که با مادرشوهرم زندگی میکنم 

اخه هرکاری میکنم دفعه بعدش بدتر میشه دیگه حتی به غذاخوردنمم گیرمیده میگه چرا اینو میخوری اونو نمیخور ...

بگو، شما بزرگتري درست، احترامت واجبه بازم درست، ولي دليل نميشه زندگي منو تلخ كني

من از خونه پدر ك ناز و نعمت بود اومدم اينجا پس رو اعصابم نباش لطفا!

ألبته باادبانش اين بود 

رك تر ميشه:

بتوچه#  

🍃🍃🍃😂

بگو، شما بزرگتري درست، احترامت واجبه بازم درست، ولي دليل نميشه زندگي منو تلخ كني من از خونه پدر ك ن ...

واقعا از ازدواجم پشیمونم اولش مادرشوهرم منو دیده بود پسندیده بود یکسال تمام میومد واصرار میکرد که دختر بدین به ما پسرم میگه اگه این دخترنباشه خودمو میکشم حالا که ازدواج کردم توهمه چی دخالت میکنه و اذیتم میکنه

مگه چیکار میکنه که بخای خودکشی کنی نرو خونشون حرصم نخور

واسه خوابیدنم ساعت گذاشته من عاشق کتاب خوندنم سر کتاب خوندنم عصبی میشه سر غذا درست کردنم سر لباس پوشیدنم حتی رنگ موهام

نگو به همسرت حق رو به اون میده ن ب تو

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
گفتم ك دمشو بچين  ايشالا خوشبخت بشي💫🥰

من دخترارومی بودم از اول جواب دادنو بلد نیسم برای همین نمیتونم ادبش کنمو دمشو بچینم مرسی اجی 

نگو به همسرت حق رو به اون میده ن ب تو

همین طوره میگه مادرمه نمیتونم چیزی بهش بگم میگه تو هنوز جوونی چیزی نمیدونی