2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داییم ۱۸ تا دهنه طلا فروشی با مغازه هاشون داره! فوق تیلیاردره  داداشاشم ک طلا فروشی و پارچ ...

چخبر از پسر داییت؟🤔🤤😍😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
اطراف من ک همه پیرمردن    

اطراف من مجردن وقتی میرم پیش ازبس زیدش میزنگه ک کلافش میکنه گوشیش میزاره رو بیصدا😁😁😁

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

یه آشنای طلا فروش داشتیم میگفت یه سال طلا فروشی داشته باشی برای یه عمرت بسه

😒😒😒😒

اونوخ مغازه شو از خودش داره ؟ سرمایه رو کی میده ک یکسال کار کنه برا همیشه کافی باشه؟ 

عجب حرفی میزنینا

واللع ما دوتاشون رو دیدیم فوق گدا بودن . یکیش جای گل خریدن جعبه شکلات کهنه رو که یکی براشون اورده بود ، برداشت اورد خواستگاری  اون یکی هم دائم دنبال تک دختر پدر فوت کرده می گشت.  شایدم خسیس بودن که نمای گدا پیدا کرده بودن

اینهم شانس مایه

من هر وقت بازار طلا میرم دقت کردم کلی دختر سانتی مانتال تو طلا فروشیا ریختن الکی مدل های مختلف طلا ر ...

نمیدونن ک ای طلافروشا کیف میکنن ک بخان طور کنن برا موقت پیششو بیان

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

دوس دختر نميخواد🤣🤣

هرکدوم دوتا پسر دارن ک پسراشون هزار الله اکبر خهخخخخخیلی خوشگلن اما از بس چشم خوردن یکی از داییام دوتا پسراش سرطان گرفت 

یکیش تومور تو کمرش بود اون یکیم مغزش اب اورد 

پسر اولش در فاصله ۷ ماه فوت کرد

پسر دومیشم چون خطرناکه نمیمونه مغازع

داییم دست تنها ۱۸ تا مغازع رو با کار گر میچرخونه!

پول# _خوشبختی_ نمیاره

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
شوهرتون سود میکنه؟میگن خیلی سود میکنید

بله خیلییی سود داره مخصوصا بخوای حرام بخوری کاملش سود میشه 

ولی بعضیا مثل شوهر من وجدان کاری دارن اینهمه سود نمیکنن 

یکی از همکاراش بود حدودا ۱۵ سال قبل اینا ب روستایی ب اسم طلا ، مس میفروخته الان نصف شهرمون بنام ایشونه 

مغزه اشو ببینی طلا میباره 

هرکدوم دوتا پسر دارن ک پسراشون هزار الله اکبر خهخخخخخیلی خوشگلن اما از بس چشم خوردن یکی از داییام دو ...

واي خدايا چقدر بد

خيلي ناراحت شدم خدا بيامرزه

انشالله اين يكي شفا پيدا كنه

راس ميگيا☹️ پول خوشبختي نمياره