bnaaaazi مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 2163 عنوان برا ریزش مو و موخورم چیکار کنم کچل شدم 159 بازدید | 26 پست شدیدا موهام میریزه یکی کمکم کنه دکترم رفتم هبچ تاثیری نداشته داروها برام دعا کنین 1399/09/25 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1378eli عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 20466 سوگند_مو# تو اینستا بزن برو داخل پیجش کلی راه حل گیاهی گفته برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
bnaaaazi مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 2163 موهام خود بخود هر چند ثانیه میریزه میفته زمین چه برسه دست بزنم همشون میمونه دستم برام دعا کنین
كلاويه عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 3763 موهام خود بخود هر چند ثانیه میریزه میفته زمین چه برسه دست بزنم همشون میمونه دستم واس مث مني😞😞😞😞قشنگ كچل شدم!!!دست داخل موهام ميكنم ميكشم بيرون همينجوري مياد!!!خونه زندگيم پر مو هس هرروز با شوهرم دعوا داريم!!!يكبار پارسال رفتم دكتر ٦٠٠تومن دارو داد گف برو ٢٠ روز ديگه بيا حداقل دوسال بايد بياي😳😳😳😳منم نرفتم داروهاشم تاثير نداشت اصلا كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم
delnia_titr عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 13265 حتما تو فاز استراحت هست موهاتولی متاسفانه این مشکل اپیدمی شدهی مقاله خوندم گفته بود بخاطر مغناطیس هایی ک تو بدن هست و دفع نمیشه هست.با نماز خوندن و یوگا دفع میشه این اشعه ها.ک کسی این روزا زیاد نماز اینا نمیخونه
bnaaaazi مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 2163 واس مث مني😞😞😞😞قشنگ كچل شدم!!!دست داخل موهام ميكنم ميكشم بيرون همينجوري مياد!!!خونه زندگيم پر مو ... تاثیر نداره داروهاشون منم پشمونم از ابنکه خرج دکتر کردم برام دعا کنین
delnia_titr عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 13265 واس مث مني😞😞😞😞قشنگ كچل شدم!!!دست داخل موهام ميكنم ميكشم بيرون همينجوري مياد!!!خونه زندگيم پر مو ... متاسفانه منم از ۲۸ سالگی ریزشم شروع شدهر دکتری میرفتم شامپوهای گرون.داروهای گرون.اصلا خوب نشد و برترم شدالان ۳۳ سالمه.جلوم کامل تنک شده و کف یرم مشخصهاحساس میکنم مو رو سرم نی
bnaaaazi مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 2163 حتما تو فاز استراحت هست موهات ولی متاسفانه این مشکل اپیدمی شده ی مقاله خوندم گفته بود بخاطر مغناطی ... من نماز خونم والا هر چند ماه یبار اینطوری میشم دایمی نمیریزه برام دعا کنین
bnaaaazi مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 2163 حتما تو فاز استراحت هست موهات ولی متاسفانه این مشکل اپیدمی شده ی مقاله خوندم گفته بود بخاطر مغناطی ... فاز استراحت چی هست برام دعا کنین
delnia_titr عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 13265 من نماز خونم والا هر چند ماه یبار اینطوری میشم دایمی نمیریزه بازم خداروشکر.همون تو فاز استراحت میرهاحتمالا فاصله بین فازهای موهات کم شدنهیر ویت میگن خوبه.فقط پک های تبلیغی نخر.ک من خریدم بدترم شد
bnaaaazi مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 2163 بازم خداروشکر.همون تو فاز استراحت میره احتمالا فاصله بین فازهای موهات کم شدن هیر ویت میگن خوبه. ف ... هیر ویت خوبه یا زینگ پلاس؟ زینگ پلاس قبلا استفاده کردم جواب داد ولی ویتامینی که دکتر نوشته اصلا رو موهام تاثیر نزاشت برام دعا کنین
كلاويه عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 3763 حتما تو فاز استراحت هست موهات ولی متاسفانه این مشکل اپیدمی شده ی مقاله خوندم گفته بود بخاطر مغناطی ... ايييييي چه جالب!!!!!نماز و يوگا🧡🧡🧡🧡يوگا ك نميتونم باشگاه برم ولي نمازو ازين ببعد ميخونم عشقم🌹🧡🧡🧡 كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم
یلدآ عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 495 موهام خود بخود هر چند ثانیه میریزه میفته زمین چه برسه دست بزنم همشون میمونه دستم منم خیلی موهام میریخت رفتم ازمایش دادم هورمون های بدنم مشکل داش