سیاهدونه و عسل هم خوبه برای تنبلی..فلفل سیاه نکوبیده و ورزش کردنم خبه
سیاهدونه و عسل این ماه خوردم. شکمم رو هم با روغن سیاهدونه چرب کردم و بستم. گرمی هم خوردم اما خب فعلا که نمیدونم این ماه شده یا بازم نشده. ۷ ام موعدمه
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشاالله نتیجه بگیری وخوشال بشی .شوهرتم ازمایش بده و تقویت بشه انشاالله جواب میگیری چن وقته اقدامی؟؟
فکر نمیکنم همسرم مشکلی داشته باشه. آخه یه بچه داریم. خودم تنبلی دارم. پنج ماهه اقدامم اما سه دوره هست که دارو استفاده میکنم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
خب خداروشکر که یکی دارین عزیزم انشاالله جواب بگیری منم دعاکن عزیزم
انشالله خدا این ماه به هردومون نظر کنه و دامنمون رو سبز کنه به حق علی. آمین یا رب العالمین 🤲🏻🤲🏻