2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 31 پست
والا من همون روزی ک اقدام ب بارداری کردم از فرداش زیر دلم یجوری میشدم و خودم کاملا متوجه میشدم تا چن ...

خب باردار شدین اون ماه؟من دورناف سفت میشه چن لحظه و ول میکنه

سیاهدونه و عسل هم خوبه برای تنبلی..فلفل سیاه نکوبیده و ورزش کردنم خبه

سیاهدونه و عسل این ماه خوردم. شکمم رو هم با روغن سیاهدونه چرب کردم و بستم. گرمی هم خوردم اما خب فعلا که نمیدونم این ماه شده یا بازم نشده. ۷ ام موعدمه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیاهدونه و عسل این ماه خوردم. شکمم رو هم با روغن سیاهدونه چرب کردم و بستم. گرمی هم خوردم اما خب فعلا ...

انشاالله نتیجه بگیری وخوشال بشی .شوهرتم ازمایش بده و تقویت بشه انشاالله جواب میگیری چن وقته اقدامی؟؟

انشاالله نتیجه بگیری وخوشال بشی .شوهرتم ازمایش بده و تقویت بشه انشاالله جواب میگیری چن وقته اقدامی؟؟

فکر نمیکنم همسرم مشکلی داشته باشه. آخه یه بچه داریم. خودم تنبلی دارم. پنج ماهه اقدامم اما سه دوره هست که دارو استفاده میکنم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
فکر نمیکنم همسرم مشکلی داشته باشه. آخه یه بچه داریم. خودم تنبلی دارم. پنج ماهه اقدامم اما سه دوره هس ...

خب خداروشکر که یکی دارین عزیزم انشاالله جواب بگیری منم دعاکن عزیزم

[QUOTE=168647489]یک شب در میون نزدیکی داشته باش تا20سیکل  انشاالله ک نتیجه بگیرم برام دعاکنین ...

بله عزیزم اقدامم. تنبلی تخمدان دارم دارو مصرف میکنم

برام دعا کنید نی نی بیاد بغلم
خب خداروشکر که یکی دارین عزیزم انشاالله جواب بگیری منم دعاکن عزیزم

انشالله خدا این ماه به هردومون نظر کنه و دامنمون رو سبز کنه به حق علی. آمین یا رب العالمین 🤲🏻🤲🏻

انشاالله التماس دعادارم ازت.‌‌‌۶ساله منتظرم 

محتاجم به دعا عزیزم . انشالله دامنت سبز میشه

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
دقیق نمیدونم ک قبل ترشحات کش دار باید نزدیکی کرد یابعدش ک دیدیم ترشح داریم؟

شما دو روز بعد از اتمام پریود یه شب درمیون نزدیکی داشته باش. 

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔