2777
2789
عنوان

از همسرم انتقام گرفتم😐

12236 بازدید | 161 پست

سلام بچه ها

من از خودم نمیخوام تعریف کنم ولی یه چیزایی میگم ببینید حق با کیه 

من صورت گرد دارم پوستم گندمیه چشم درشت ابرو کمانی چشم و ابرو مشکی بینی قلمی و یه لب کوچولو دارم 

اندامم خوبه 

از نظر اشپزی و قنادی بدون تعریف یک هستم یعنی هزاران مدل دسر و کیک و غذا سنتی و مدرن و ... بلدم و همشونم خوب درست میکنم 

مدام ب خونم میرسم خونه تمیز اشپزی خوب کسی هستم ک ب همسرم توجه میکنم همیشه از خونم بوی غذا یا کیک میاد 

من تو این شهر غریبم کسیو ندارم مادرشوهرم اینا هستن ک مزخرفن خانواده خودم نیستن اینجا 

بعد دیروز ایشون تعطیلاتش بوده و  رفته خونه مامان جونش من و بچه ام هم تو خونه تنها بودیم

من بدون اخم گفتم منم عصر میرم خونه مامانم 

چی برات اماده کنم ک گرسنه نمونی

چون خونه مامانم شهرستانه وقتی برم باید بمونم

و چون میخواستم کمی حرص بهش بدم ک تنهام کرده گفتم بعد یلدا بیا دنبالم وقتی برگشت کلی دعوا ک حق نداری بری

انتقام_سخت👊#  

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گفتم تو حق داری تو شهری ک هیشکی نیست منو تنها بذاری من حق ندارم برم؟

وقتی تو هیچ تعهدی نداری پس منم در قبال تو تعهد ندارج میگه من چند ساعت رفتم تو میخواهی چندروز بری 

گفتم همینه ک هست 

دیگه اخم بودیم تا شب ک شب گفتم برای یه موضوعی بهم کمک بده برگشت گفت خیلی خوشکلی ک کمکت کنم😞😞😞جوری دلم شکست صداشو شنیدم 

عزیزم مردا بدون زنشون نمیتونن مخصوصا اگ زنشون همیشه غذاش آماده باشه منم شوهرم همین طور چون به همه چی میرسم نمیزاره بره شهرستان میگ برخوردم میریم با خودمم میای

منم گفتم تو حق داری تو شهری ک هیشکی نیست منو تنها بذاری من حق ندارم برم؟ وقتی تو هیچ تعهدی نداری پس ...

به نظرم محکم باش کاراتو بکن اما بی تفاوت بهش باش

کاراشو بکن اما باهاش حرف نزن حتی اگه رفت بیرون محلش نده

تا بفهمه وقتی با زنش بد رفتاری کنه عاقبت خوبی نداره

منم امروز کل خونه رو بهم ریختم اصلا تمیز نکردم تا عصر بیاد ببینه 

کارتشو برداشتم رفتم خرید کلی لوازم ارایشی گرون خریدم لباس خریدم بعدم غذا سفارش دادم و اومدم خونه 

میخوام خونه رو اصلا مرتب نکنم فقط بشینم ارایش کرده تا بیاد ببینه ک من اگه خوشکل نیستم چون همه وقتم دارم خونه تمیز میکنم دارم اشپزی میکنم 

بنظرتون چجوری حالشو بگیرم

اصن اون توضیحاتی که درمورد ظاهرتون و خونه داریتون ربطی به موضوع نداره . وقتیم شما میگی خانوادش مزخرفه پس تمایلی به همنشینی باهاشون نداری . از نظر شما مزخرفه از نظر شوهرتون بهترین خانواده س و دوست داره ی روزی رو کنارشون باشه . حق با شوهرتونه . میتونستید تو ی روز دیگه که ‌تعطیلاتشه بگید بریم خونه مامانم