2777
2789
عنوان

دستساز+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 68 پست
بلدی درست خشک کنی؟چجوری؟یاد بده لطفا

بابا گل تازه بهم بده بدبختو چنان خشک میکنم که نگو منظورم خراب کردن گل هست یادم میره ابشون بدم بدبختا رو 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

https://uupload.ir/files/d9y_۲۰۲۰۱۲۱۵_۱۵۰۱۵۸.jpg بعد من میگم استعداد ندارم شما بگید نه اخه کار منم ...

واسه شما هم قشنگه تازه تمیزم دوخته شده منم چند تا ازاینا درست کرده بودم با یا بابا نوئل الان بالای کمده نمیتونم بردارم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بابا گل تازه بهم بده بدبختو چنان خشک میکنم که نگو منظورم خراب کردن گل هست یادم میره ابشون بدم بدبختا ...

اهاااان خب اونم هنریه برای خودش هر کسی نمیتونه مثل تو باشه😂😂😂😂😂😂

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
واسه شما هم قشنگه تازه تمیزم دوخته شده منم چند تا ازاینا درست کرده بودم با یا بابا نوئل الان بالای ک ...

واقعا راست میگی؟؟وای چقدر ذوق کردم نمیرم حالا😍😍😍😛😛😛

رومیزی پته  وتوبوفه ای پته میدوزم.. لیف میبافم.. اسکاچ میبافم.. ولی مشتری ندارم.. دارم ناامید م ...

آفرین به شعور و غیرتت عزیزم.‌‌

راستی برای ازدواجم عحله نکن...رسیدن بهش نزدیکه😉

پیج دستساز های منziza.handmade
واقعا راست میگی؟؟وای چقدر ذوق کردم نمیرم حالا😍😍😍😛😛😛

خدا نکنه گلم 

تمیز درست کردی هر چیز دیگه هم بخوای درست کنی فقط باید نقاشیشو بکشی و الگوشو دربیاری 

مهم دوخته که بلدی

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

رومیزی پته  وتوبوفه ای پته میدوزم.. لیف میبافم.. اسکاچ میبافم.. ولی مشتری ندارم.. دارم ناامید م ...

پته کرمانی خیلی خوشکله گرون هست یه خورده من یه تابلوشو دوست دارم داشته باشم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
خدا نکنه گلم  تمیز درست کردی هر چیز دیگه هم بخوای درست کنی فقط باید نقاشیشو بکشی و الگوشو دربی ...

مرسی عزیزم از راهنماییت خیلی لطف داری به من