2777
2789
نه شوخی کردم😆 منظورم این بود نری یه سایزی بگیری ک بمونه روی دستت. بچه ک ب دنیا میاد خود ب خود این ...

اره سایزهای مختلف خریدیم 

حالا من تا ۳ سالگیش راحتم مامانم سیسمونی براش خریده کلی لباس و کفش و کلاه 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانما مولفیکس سایز سه نوشته تا نه کیلو ، بچم یازده کیلو ، اندازش نمیشه بنطرتون ؟ تا حالا نخریدم از ا ...

مولفیکس قالبش کوچیکه عزیزم حالت عادی هم به بچه ٩ کیلویی نمیخوره

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
ولی خیلی گرون شده من ببم می‌خریدم 50الان شدع95

خیلی گرون شده خواهرم ببم میبنده راضیه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
ولی خیلی گرون شده من ببم می‌خریدم 50الان شدع95

سایز چند ؟ کیفیتش کم نشدع جدیدن بنظرت ؟ یا بچه من بیشتر جیش میکنه ؟ روزی سه تا مصرف داره دو بار جیش یک یکبار جیش دو ، زود پر میشه

خداوندا پناهم باش.
منم دوسالشع ولی سایز 5میذارم

شما دیگه کم کم از پوشک بگیرش بالای دو سال میشه واسش یه بحران

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
اره سایزهای مختلف خریدیم  حالا من تا ۳ سالگیش راحتم مامانم سیسمونی براش خریده کلی لباس و کفش و ...

من دربدر دو تا کلاه بودم این چند روز😂

نذاشتم لباس بخرم واسه سیسمونی

کلا سنت شکنم

من دربدر دو تا کلاه بودم این چند روز😂 نذاشتم لباس بخرم واسه سیسمونی کلا سنت شکنم

آفرین دختر خوب 😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز