فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه....خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من از شوهرم دقیقا دو سال بزرگترم ده ساله با همیم اوایل که میخواستم بیان خواستگاری هررررر کاری کردن شوهرمو منصرف کنند اما نتونستن.الان که دارم این پیامو مینویسم بعد دو تا زایمان و بارداری سوم ،( خطاب به اون خانمی که گفت زنها زودتر شکسته میشن) ، استوری واتس آپ شوهرم یه متن خیلی عاشقانه س با کپشن : تقدیم به همسر عزیزتر از جانم
خواستم بگم به سن نیس رفتارتون باید جوری باشه که مرد بتونه روتون حساب کنه روحی ،جسمی ، جنسی ، اجتماعی و
من از شوهرم دقیقا دو سال بزرگترم ده ساله با همیم اوایل که میخواستم بیان خواستگاری هررررر کاری کردن ش ...
عزیزم خیلی عاقلانه و درست صحبت کردی واقعا لذت بردم
فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه....خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕
این آقا میگه بیا باهم آشنا شیم😐😐قصد مزاحمت داره مرده
رسیدگی کنید
خدا شاهده هم من و هم شوهرم کاملا راضی هستیم الحمدلله ، شوهرم پنج شنبه و جمعه ها تعطیله بعد خواب بچه ها میشنیم با هم حرف بزنیم ، فیلم ببینیم ، راجبه مسائل مختلف بحث و تبادل نظر کنیم همیشه میگه بهار جان خدا رو شکر که زنی تو زندگیمه که از لحظه ای که تعطیل میشم میخوام پرواز کنم بیام خونه پیشش ، و صد البته که هزار برابر اون من خوشحالم که همسرم یه شوهر خانواده دوسته، هر دو تامون عیبها داریم اما در اون حد نیس که رو زندگیمون اثر بذار و همممممه اینو پذیرفتن که ما چقدر همدیگرو دوست داریم.