2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=168724009]خب انتخاب خودشه نباید که زیاد ناراحت شه...به خاطر کرونا نتونستن؟تازه عروسه؟[/QUOTE]

نبابا جوگيري شوهرش بود اوايل مثلا آهنگ گوش نميداد شوهرش 

نه١٠سالِ ماشاالله

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
[QUOTE= 168724009 ]خب انتخاب خودشه نباید که زیاد ناراحت شه...به خاطر کرونا نتونستن؟تازه عروسه؟[/QUOT ...

همش که اهنگ نیست...او لحظه هست دختر از خونه باباش میره ما ترکا رسم داریم کمر عروسو با روبانقرمز طرف ووماد میبندن و یه شعریم هس میخونن و بعدش با دعای پدر مادرش میره حس خوبی داره هم وایه خانواده ها هم جوونا.منکه فقط به خاطر اون لحظه قبول نکردم همینجوری بریم 

ناموسن خواستین عروسی بگیرین ی مدت اینستا نگاه نکنید

عروسیا خیلی از شور وحال رفته

عروس برای دوماد میخونه دوماد برای عروس

رقص هماهنگ با ساقدوشها

باور کنین مردم میان عروسی برقصن جیغ بزنن وشاد باشن وگرنه اگه بخوان میرن تئاتر میبنن تازه اونا حرفه ای وخوبم هستن

خودتون باشین فقط ادا اصولن درنیاریم باور کنین عروسی های ساده خیلی بیشتر خوش میگذره تا اینکه بشینی فیلم ببینی

لباس عروسم نپوشیدی؟

نه اصلا خوشم نمیاد برام هیچ مفهومی نداره مسخرس خیلی بنظرم...من همسرم رو برای زندگی انتخاب کردم نه پوشیدن لباس ک...

الانم خیلی خوبیم با هم

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...